Anfi devreye girmiyor

brnhyrn25

Üye
Katılım
16 Mar 2019
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
27
Merhabalar aracım yeni , hazır kurulu tesisat vardı fakat çok berbat bağlanmıştı söküp yeniden bağladık bağlarken ana kabloları ters bağlamışız + ı yeşil - i kırmızı çekmişler herşey tamam kablolar dosdoğru bağlı anfi açılıyo ışıkları yanıyor fakat güç ışığı mor yanıyo ilk söktüğümüzde araç dışında çalıştırdığımızda gayet güzel çalışıyodu sistem anfi macoustic m5 5 kanal anfi sizce bu ne problemi neyden ötürü yapar ?

Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.
 
Amfi düzgün bir şekilde beslenmişse güç bağlantılarının hemen yanında bir tetikleme klemensi vardır genelde ana üniteden (radyo teyp vs. ) buraya artı besleme çekilir araç ya da teyp kapalı iken amfinin stand by Moda geçmesi için buraya hemen yanındaki akü+12 beslemesinden köprü yaparak deneyin aklıma ilk gelen o oldu o şekilde çalışırsa oraya bir anahtar yapıp istediğiniz zaman amfiyi devreden de çıkarabilirsiniz
 
Deneyeceğim ,şöyle bir konuyada değinmek istiyorum amfiye aküden direk kablo geliuor sigorta attığı için direk bağlamıştım bütün kabloları söktüm sadece besleme kaldı aç kapa yapmıştım yine aynı şekildi ama yarın ilk işim dediğinizi denemek olacak
 
Nacizane tavsiyem sigortasız denemek için bile enerji vermeyin Allah korusun ciddi tehlike doğurabilir sigorta attıysa öncelikle bunun sebebini araştırın derim kolay gelsin.
 
İlk başta yazdığım gibi ters bağlantı yaptık kablo rengine aldanıp ters bağlantıda attı sigorta
Resimde amfi böyle şuan üstündeki sigortalarıda değiştirdim yine aynı sadece besleme bağlantılarını bıraktım geri kalan herşeyi söktüm yine böyle yarın sizin dediğiniz köprüyü deneyeceğim aklıma şöyle bi soru geldi ama emin değilim aküden gelen kabloda sigorta olmadığı için kendini korumaya alabilir mi ?
 

Ekli dosyalar

  • 24F56314-08A0-41FC-9935-9B94D637D005.jpeg
    24F56314-08A0-41FC-9935-9B94D637D005.jpeg
    383.1 KB · Görüntüleme: 114
Sigorta olmadığı için öyle birşey olacağını tahmin etmiyorum belki düşük gerilimden olabilir aracı çalıştırıp da denemek lazım siz en iyisi yarın denedikten sonra sonucu bizimle paylaşın.
 
Sigorta olmadığı için öyle birşey olacağını tahmin etmiyorum belki düşük gerilimden olabilir aracı çalıştırıp da denemek lazım siz en iyisi yarın denedikten sonra sonucu bizimle paylaşın.
Dediğinizi denedim fakat sonuç alamadım içini açtım baktım gözle görülür bi zarar göremedim tabi ölçü aletiyle bakmak lazım
 

Forum istatistikleri

Konular
127,958
Mesajlar
913,911
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst