Android uygulaması için teşekkürler

arsima

Üye
Katılım
17 Ağu 2006
Mesajlar
147
Puanları
1
Yaş
35
Konum
Tekirdağ Çerkezköy
Her kimin aklına gelmişde yapmışsa süper olmuş inanın forum'a giremiyordum bu sayede forumda paylaşım yapmak daha güzel oldu ama bir başka muzdarip durumuda söylemek istiyorum belki bu söyleyeceğim mümkün olmayabilir neden forum tapatalk programında çıkmıyor?? Uyumlu falan mı değil?
 
tapatalk uygulamasını ilk defa duydum içeriği hakkında bilgi verebilirmisiniz.
 
Yapılan bu uygulama ile aynı yapıya sahip eğer iPhone veya android bir cihaz varsa indirip görme imkanınız olabilir orada sadece birdençok forum sitesini telefona özel bi görünüme çeviriyor anında mesaj atma konuya çektiğiniz bir resmi kolay bi şekilde ekleme gibi... forum kullanmak daha eylenceli hal alıyor birde kontrol kaleminde söyle bir eksik var üyelere özel herkesin hangi konuya yorum yaptığını daha sonra göstermesi gerekiyor bence?? Örneğin cevap verdiginiz konular diye bi başlık ve bunu android uygulamasınada eklemelisiniz bu sayede herkes açtığı ve cevap verdiği konuları daha rahat takip edebilir....
 
forumumuzda mesaj yolladığınız konuları takip edebiliyorsunuz. android uygulamasında henüz bu şekilde bir özellik yok, android uygulamasını forumumuzun alt yapısını oluşturan Jelsoft Enterprises Ltd.(vbulletin) firması geliştiriyor, firmanın sunduğu özellikler ile sınırlı inşallah ileride bu şekilde özellikler eklerler.

tapatalk uygulamasını yönetim toplantısında değerlendireceğiz. forumumuzu mobil aygıtlar ile kullanan üyelerimiz için gerçekten faydalı olacak ise tapatalk uygulamasını forumumuza ekleyeceğiz.


saygılar
 
Gerçekten tapatalk harika olur :) ve tapatalk olursa forumu iPhone kullanıcılarıda daha aktif bir şekilde takip ederler foruma telefon başından katıldığım kadar pc den katılamıyorum şu sıralar


Ama bazı siteler tapatalk ile uyumlu değilmiş belki kontrolkalemi'de uyumlu olmayabilir?? Çünki çıkmıyor uygulamada yada buna sizin izin vermeniz mi gerekiyor??
 
forumumuz tapatalk ile uyumlu, bazı değişikler yaparak entegre edilebiliyor. yönetim toplantısından sonra bu konuda bilgilendirme yapacağız.
 
Hala forum için bi tapatalk mevcut değil sanırım ama forumrunner diye birşeyde çıkıyor forumun bağlantısı oda tapatalk gibi yani
 
Forumrunner'de cevap yolladığınızda hata veriyor güncel değil vs gibi ama mesaj gidiyor ama gitti diye bi bildirim gelmiyor şu konuya el atılsa çok iyi olur aslında?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst