Android ile Akıllı ev Ürünleri (Kendi üretimimiz)

canmecidi

Üye
Katılım
8 Kas 2012
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar;

Kendi Ar-Ge ve seri üretimini yapmiş olduğumuz bir ürünü ve bilgilerimizi paylaşmak istiyoruz;

Bildiğiniz gibi Android üzerinden bir çok devre kontrol şemaları ve yazılımları dağıtılmakta biz bunların üzerinden giderek bir ürün çıkardık ve seri üretime geçtik. Ürünümüz 4 çıkış sağlamakta; vavyen seri ve paralel olmak üzere 3 çeşit bağlantı ile çalışmaktadır.

Çok fazla laf kalabalığı yapmadan ürün hakkında detaylı bilgiyi içeren satış sayfamızı ve videomuzu paylaşmak istiyorum umarim ilginizi çeker.


Ürün fotoğrafları açıklamasi ve satış sitesi;
Android ile Kablosuz Kontrol Akıllı Ev Sistemi Ekipmanı sahibinden.com'da - 104468022

Ürün videosu;
Mobile-BOX BT-1201 Edos Otomasyon Akilli Ev - YouTube

Bunların dışında istediğiniz ev otomasyon sistemleriniz için yazılım donanım veya anahtar teslimi projeler yapabilecek kapasiteye sahibiz.
 
ürün güzel olmuş fiyatıda uygun.fakat bu tip cihazlarda merkez üniteden diğer odaların anahtarlarına kablo çekme işi biraz problemli.
cihazınızın içine bir adette 433mhz atx serisi bir verici kullanıp alıcı modulleride anahtar buatlarına gizleyebilirsiniz. alıcılarda enerji probleminiz ve boyut probleminizde olmaz kapasitif güç kaynağı ile röleli alıcılar yapabilirsiniz. zaten bluetotth 2.4ghz seviyeerinde olduğundan atx ile çakışma ihtimalide yok. triyaklı alıcılarda eklenip isteyenlerede dim anahtarlı modelindende verilebilir. bunlar sadece öneridir yanlış algılanmasın. kolay elsin
 
bu arada rf verici kullanılırsa ürün çıkış sayınız röle sayınızdan ve anakart boyutunuzdan bağımsız olarak arttırılıp azallltılabiir. modüler alıcılar olarak müşteri aldığında alıcı üzerinde bir butona basar ve sistemden kayıt kodu ile id ler tanıtılabilir.
 
Güzel olmuş tebrikler.Cihaz ve telefon arasındaki bağlantıyı wi-fi olarak yaparsanız.Web üzerinden de kontrol etme şansınız olur.Android programınızında görsel olarak iyileştirilmeye ihtiyacı var mesela ikonlar değişebilmeli veya isim değişikliği yapılabilmeli.Sonuçta tebrik ederim güzel bir ürün olmuş.
 
ürün süper fakat controller cihazı da sizin Ar-Ge niz mi? Ayrıca Bluetooth ile büyük mekanlarda kontrol söz konusu olamayacağı için sistemi TCP/IP ye çevirmeyi düşünüyormusunuz?
Elinize sağlık...
 
Tcp/ip olan modelini ben yapiyorum hocam.zaten devre hazirdi web tabanli yazilimi android arayuzlu hale cevirmeye calisiyorum.eee mecburende android programlama ogrenmek lazim piyasadaku muadil urunlere baktim udp kullanilmis ben tcp kullanarak yapiyorum.benimki hobi ve kendimi gelistirme amacli ticari kaygilarim yok.
 
EK-8.jpg


resimdeki kart 20 çıkış destekleyen tcp/ip tabanlı tcp protoküyle çalışan web browserdan kontrol edilebilen karttır.Kart hazır android yazılım bitmek üzere amacım Argenom Elektronik benzeri kart yapmak.İnşallah en kısa zamanda paylaşırım.Bu kartta tamamen yerli üretim olacak :)
 
Emeklerinize sağlık. İyi çalışmalar. Allah zeval vermesin arkadaşlar.
 
EK-8.jpg

resimdeki kart 20 çıkış destekleyen tcp/ip tabanlı tcp protoküyle çalışan web browserdan kontrol edilebilen karttır.Kart hazır android yazılım bitmek üzere amacım Argenom Elektronik benzeri kart yapmak.İnşallah en kısa zamanda paylaşırım.Bu kartta tamamen yerli üretim olacak :)

üstat bu tasarladığın devrenin maliyeti neder ve bu tarz bir devreyi ürete bilecek bir firma varmı türkiyede..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,224
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst