Android cihazla akülü araba kontrolü mümkünmüdür

TnelubreS

Üye
Katılım
23 Nis 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
37
Akülü arabanın Android cihazla kontrolü mümkünmüdür
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
akülü araba çocuklar için olan mı? yoksa bildiğimiz tesla modeli gibi olan mı?
 
Çocuklar için olanı
Kumandası vardı ama anteni ni kırdı frekans usülü çalıştığını biliyorum bunu telefona uyarlıyabilirmiyiz die merak ettim
 
1: Android kullanan bir sistem genelde iki tabana dayanarak iletişim kurar Wi-fi ve Bluetooth. Dolayısı ile Yönetmek istediğiniz araçta bu protokollerle iletişim kuracak altyapı lazım.

2:Araçtaki alıcının araç üzerindeki diğer sistemleri yönetecek bağlantı, voltaj,amper.sensör büyüklüklerini ölçecek drumda olması lazım.Daha anlaşılabilir halde yazmak gerekirse mesela gaz pedalının konumunun ölçülüp bluetooth yada Wi-fi modülüne oradan da telefona gönderilmesi lazım.

3:Donanım kısmı bitince birde bunun için app (yazılım) gerekli.Bir arayüz üzerinden kumanda fonksiyonlarını sağlamak için.

Dolayısı ile evet kontrol edilebilir ama altyapısı ve yazılımı olmayan bir sistemle bunu sıfırdan yapmak ocağa incir ağacı diker.Buna harcanacak paranın çok cüzi miktarı ile adam gibi uzaktan kumandalı bir araç alınır.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,948
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst