Android İşletim Sistemi Üzerinden Robot Kol Kontrolü

Kimsenin projesini kopyalamadım, öğrencilere para ile iş yapmadım, hatta bu forumda ki bazı Üstadlarım bilir diğer forumlardan, hazır kod bile vermedim kimseye ve hatta verenlere şiddetle tepki gösterdim, ama sayfalarca tartıştık, tekrar tekrar register yapılarını, assembly mantığını, algoritma temellerini anlattım. Şu an beni 10 defa cebinden çıkaracak gençler var ki 5-6 yıl önce onlara kesme mantığını anlatıyordum. Şu an hemen hepsi ile çok yakinen görüşürüz, hatta bazıları benim firmamda veya arkadaşlarımın firmalarında çalıştı ve halen çalışıyor. Onlarla gurur duyarım ve gıyablarında saygı ile bahsederim çünki kolaya kaçmadılar, kendilerini geliştirdiler. Sizlerden de bunu bekleriz doğal olarak. Bizi geri kalmış, teknoloji üretemez diye tasnifleyen zihniyet bu şekilde kırılır.
Olayın özüne dönersek;
Başkasının yaptığı proje üzerine katkı koymadan(Erhanla görüştüğünüzü zannetmiyorum ama yarın soracağım,sahibinden izin almadan), açık kaynak kodlu bir projeyi satarak harçlık çıkarmak isteseniz bile bu özünü değiştirmez.
Takıldığınız yeri sorun, geliştirmek istediğiniz kısmı belirtin, emin olun ki yardım alacaksınız, yeter ki üretin, kopyalamayın. O projeyi değiştireceğiz deyin, ben size yardım edeyim. layout kısmı kolay, activityler konusunda anlatayım. MSP konusunda bizzat yardım etmem zor(ARM kullanıyoruz) ama Fatih ile görüşürüm ve izin verirse ki beni kırmayacağını biliyorum. Çizgi Tagem de MSP eğitimlerini vermişti, dökümantasyonu olması lazım, sağlıyayım.

Yeter ki öğrenmek isteyin...

Bir de, hiddet uslubunuza yansımasın...
 
bu proje bir tek o msp parçasından oluşmuyor geriye kalan kısım tamamen bize ait. ve bu projeyi yapan kodlarını paylaşmışki başkalarıda yapabilsin biz yaptık herhangi bir şekilde burda milyarlar kazanılcak bişey yok. programı yapan kişininde bundan büyük bir rahatsızlık duyacağını sanmıyorum. bu programı kullandık diye asıcak kesicekmisiniz. acaba bizim yaptığımız gibi yapan yokmudur vardır elbette ...
 
Kötü asla örnek teşkil etmez/ etmemelidir.
Yazdığım mesajları önyargısız okusanız, farklı anlamlar çıkartırdınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,626
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst