Analog Kamera Sistemi Çift Yerde Kayıt

cctv16

Üye
Katılım
1 Eyl 2012
Mesajlar
259
Puanları
6
Merhabalar, bir mekan için şuan lokal kamera kayıt sistemi bulunmaktadır,aynı yerin kayıtlarının merkezi güvenlik odasına da kaydı istenmektedir, kurulabilecek en ekonomik ve zahmetsiz sistem nedir, teşekkürler.
 
Cevap için teşekkürler yalniz kayidi DVR a yapacagiz bilgisayara değil.
 
Merhaba , DVR ın loop çıkışları varsa kullanabilirsin.Eğer loop çıkışları yoksa '' T '' tipi BNC kullanabilirsiniz fakat unutmayın ki kamera kablo metrajları çok önemlidir.
Saygılar
 
Merhaba kmlydmr arkadaşımızın belirttiği gibi T BNC konnektör kablo mesafesi uzun ise sorun çıkartır, çözüm olarak video çoklayıcılar var. 1 giriş 4 çıkış kullanacaksınız ( 1 giriş 2 çıkış yok ) her bir kamera için 1 adet video çoklayıcı kullanıp kamera görüntüsünü çoğaltacaksınız. İlk dvr kayıt cihazının olduğu yerden ikinci kayıt cihazının olduğu noktaya cctv yada rg kablo çekmek yerine Cat 5 kablo çekip Video balun cihazı kullanarak 1 kablo ile 4 kameranın görüntüsünü aktarabilirsiniz.
 
Cevap icin tesekkurler,Video balun kullanmak mantikli geldi , 4 kanal video balun kullanarak tek cat 6 ile 4 kamera tasiyabilirim, çok uzun mesafelerde video balun kullandiniz mi verimi nasil acaba ornegin 800-900 metre icin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst