amonyaklı minibar

gatito

Üye
Katılım
6 Nis 2010
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
46
amonyakla çalışan minibarlar var bunlar bazen bozuluyor bizde küçük arızalarını gideriyoruz fakat gaz kaçağı olduğunda bu minibara nasıl amonyak gazını basabiliriz? bunların gaz tüpleri hortumları farklımı?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
farklı ama kolay tedarik edebilirsin amonyak boğucu zehirleyici bi gaz gaz kaçağı olduğu anda zehirlenmeden ölüme kadar götürebilir bence o mini barları normal freonlu sistemlerle değiştirmeniz en sağlıklısı
 
amonyak gazı daha cok devasa sogutma sistem lerinde endüstirel sogutmada kulanılır. amonyaklı bar tipi bulgar malı dolaplar nadırende olsa var . belirtiniz gibi ufak tefek tamirini yapabilir siniz. resas deyişimi gibi yada sogut madıgı zaman dolabı tes cevirip bir gün bekletirsiniz gaz olayına girmeyim amonyak citi manada zeyirli birgaz. ciazın deyeri az oldugu icin bece uraşmaya deymez uraşan da görmedim.
 
otellerde kullanılan hemen hemen bütün buz dolapları amonyaklı olur
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,602
Kullanıcılar
449,930
Son üye
oguuz680

Yeni konular

Geri
Üst