Amerikadan gelen DSC 1832 Panel kurulum problemi

utasdemir

Üye
Katılım
6 May 2012
Mesajlar
7
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen sene arkadaşımın Amerikadan getirdiği DSC 1832 V4.24 panel ve RFK5500 keypad den oluşturduğumuz sistemi devreye almaya çalışıyoruz. Bununla ilgili tüm kablolama işlemlerini yaptım. Forumdan okuduğum kadarıyla programlama için profesyonel destek almanın daha sağlıklı olacağını düşünüp firma arayışına girdim. Bormet'i arayıp Bursa'da DSC içi yapan birkaç şirket ismi aldıktan sonra 1 tanesiyle çok da uygun olmayan bir fiyata anlaştım.

Arkadaşlar geldi ve kalan birkaç bağlantıyı yaptıktan sonra programlamaya geçtiler. Ancak tarih saat ayarını yapmaktan öteye gidemediler. Araştırmak için kurulumu bıratık. Dün kurulum yapan arkadaşı aradım ve yaptığı araştırmadan birşey çıkmadığını. Bormet in de Amerikadan gelen panelin çalıştırılamayacağını, normalde onlara gelen parçaların özel programlandığı cevabını vermişler.

Amerikadan gelen ürünün çalışmaması gibi bir durum olabilir mi? Panel herhangi bir telefon hattına bağlanmayacağı için Türkiyedeki standartlarla çalışmama gibi bir durumunu olmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta kapalı bir sistem olacak.(Voltaj olayı hariç. Onda da sıkıntı olmadığını okumuştum). Acaba yanlış mı düşünüyorum?

Nasıl bir yol izleyebilirimi?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim?
Şimdiden teşekkürler...



Sistem İçeriği:

DSC PC1832
RFK5500 Keypad
3 PIR Sensörü (Kablolu)
5 Manyetik Kontak (Kablolu)
4 Manyetik Kontak (Kablosuz)
1 Duman dedektörü
1 Pyronix Harici Siren
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,621
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst