AMD Radeon R7 M265 ekran kartı çözünürlüğü

huh

Profesyonel Üye
Katılım
10 Şub 2007
Mesajlar
1,521
Puanları
281
Merhaba
Dizüstü bilgisayarda harici monitörü VGA çıkışından bağladığımda en fazla 1366*768 çözünürlüğe ulaşabiliyorum.
Ancak eski netbook'a VGA ile aynı ekranı bağladığımda 1440*900 çözünürlüğe ulaşabiliyorum ve görüntü çok farklılaşıyor, kalite artıyor.

Netbook ile ek monitörde tam ekran görüntü kalitesi bozulmadan çalışırken, dizüstü ana sistemimde üst ve altta siyah bölgeler kalıyor.

Dizüstü ile netbooktaki görüntü kalitesini nasıl alabilirim?
Teşekkürler...

Çözüldü...
Sadece ikinci ekran seçeneği ile 1440*900 değerine ulaştım.

İki ekran aynı anda aktif iken olmuyor ama.
 
Son düzenleme:
Dizüstü ekran çözünürlüğü ile alakalı bir olay laptop ekranı hd değilse net görüntü olmuyor 1366x768 görüntü olduğu için çözünürlük değiştirerek yada otomatik ayar düğmesine basın ,aklıma geldide düzenleme yaptım güç ayarlarında performans seçili değilse ati ekran kartı çalışmıyor sanırsam onunla alakalı olabilir benimkinde öyle oluyordu
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: huh
Monitör güç seçeneklerinde performans seçili, ama hem dizüstü ekranı hem monitör aynı anda iken dizüstü ekran ayarı baskın çıkıp monitöre izin vermiyor.

Sadece monitör seçili ve dizüstü ekranı kapalı iken çözünürlük yükseliyor.

Bilgisayar ortamında sistem böyle işliyor zannımca.
 
güç ayarlarını monitör bağlı değilken laptop tan yapın pil tasarrufu için intel ekran kartını kullanıyor ati yi kullanmıyor birde çözünürlük yükselme ile alakalı bir durum var laptop ekranı hd değilse en fazla 1366x768 yapabilirsiniz ekran ile alakalı bir olay daha üst çözünürlük desteklemiyor harici monitör taktığınızda mönitörün desteklediği kadar yükseltebilirsiniz çözünürlüğü ,yanlış birşeyler yapıyorsunuz gibi geliyor bana ,sorununuz laptop tan harici mönitöre görüntü aktarınca çözünürlük yükselmiyor doğrumu anladım
 
Merhaba,

Harici monitörün desteklediği maksimum çözünürlük nedir? Monitörün desteklediği bağlantı tipleri nelerdir? Monitörün desteklediği bağlantı tipleri çözünürlükte farklılık gösterebilir.

Dizüstü bilgisayar marka/modeli nedir?

Bios içinde varsa ya da Windows içinde aygıt yöneticisinden dahili ekran kartını kapatmayı denediniz mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst