Altivar32 sürücü

kirli35

Üye
Katılım
11 Mar 2013
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
37
Arkadaşlar bu sürücüyü redüktör motorda kullanıcam fakat sıkıntım surda start verince mesela 5 dk çalışıp durmasını istiyorum bunun parametresi nedir bulamadım yardımcı olacak varmı. şimdiden teşekkürler. Ürünler ve Hizmetler-Schneider Electric
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Atv32 içine ufak programlar yazabiliyorsunuz. bu istediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
 
Atv32 içine ufak programlar yazabiliyorsunuz. bu istediğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
yazabiliyoruz evet ama bu sürücüye özel bir parametresi varmış ama çözemedim işi yazmaya gerek kalmadan parametre ile zaman verebiliyormuşuz.
 
ATV32 de bahsettiğiniz gibi bir özellik yok. Size kim söylediyse yanlış biliyor.
 
Az önce atv32'nin kitapçığını buldum indirdim. Şu ifade yazıyor bir komutta; rth:run elapsed time display (resetable)in second,minutes or hours (length of time the motor has been switched on) second,minute,hour. diye bir ifade var rth parametresinde benim istediğim bumu. çevirme yaptım ama tam anlamadım.
 
rth parametresi deneyin sonucu ne oluyor birlikte görelim...
 
Merhaba Arkadaşlar, Bizim 200 adet Atv212 0,75KW tan 45KW ta kadar güçte Frekans konvertörümüz var. Biz bu cihazları sabiz hızda (örneğin 50 hz) remute modda çalıştırmak ve reset yapmak için hangi lojik girişlere hangi bilgilerimizi bağlamalıyız. Manuel controlde 0-10 dc vermeden. Bence bir lojik girişe sabit hız değerimizi parametreden kayıt edeceğiz. Bu input 1 olduğunda cihaz o frekans değerine ACC hızlanma süresinde çıkmış olacak. ATV212 için bu inputları hangi porta girmemiz gerekiyor. Bu FK diğerlerinden biraz farklı, ATV32, ATV61 ve ATV71 gibi değil. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,292
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst