altivar invertörlerde pc ye bağlanma

silent59

Katılımcı Üye
Katılım
10 Ağu 2007
Mesajlar
519
Puanları
56
Arkadaşlar altivar invertörlerle pc arasında bağlantıyı kurmak için somove programını indiriyorum forumda biraz araştırdım kablo bağlantısı ile ilgili bilgi verilmiş birde CSMCNAM3M002P USB tipi PC Programlama kablosu (USB ‹ RJ45) söyleniyor bu orjinal kablo tüm modeller için gecerli kabloyu kendim yapsam aynı işi görürmü orjinali internette 80 tl ye buldum bunuda belki alırız fakat programında lisansı alınması gerekiyormu sadece kablo yeterli oluyormu bilgilendirirseniz sevinirim..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Dönüştürücü universal
satın almanı tavsiye ederim
ben kullanıyorum
inverter servo plc hmi kabloları ile birlikte dönüştürücü aldım
tamamına bağılanıyorum.
Servis ve otomasyon işi varsa şitdetle tavsiye edrim.
 
programın kendisi ne yazıkki 4 günlük trial lisansının fiyatı kim bilir ne kadar kablou deneme amaclı yaptım ama ne yazıkki ne alt31 nede alt12 ile bağlantı kuramadım rs232 yi laptopa usb donusturucu ile bağlıyorum kablo bağlantısıda rs232den rj45 e 2den 4 e 3 ten 5 e 5 ten 8 e şeklinde dönüştürücüyü vacon invertörlerdede kullanıyoruz sorun yok..
 
Program konusunda (SoMove_Lite _1.6.1.1) yardımcı olurum
Kabloyu satın almanızı tavsiye ederim
Saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,625
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst