Altivar 11 Gelen Voltaj 205 Volt Hataya Sebep Olur mu?

nitekser

Üye
Katılım
31 Mar 2009
Mesajlar
44
Puanları
1
Yaş
42
altivar 11 gelen voltaj 205 volt hataya sebep olurmu
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sorduğunuz soruya göre inverter beslemesinin 220V olduğunu düşünüyorum.Belki düşük yüklerde problem çıkartmayabilir ama yüksek güçlerde problem çıkartabileceğini düşünüyorum.Besleme gerilimi düştüğünde inverterin içerisindeki dc link voltajıda düşeceğinden inverter düşük voltaj ikazı verecektir.
 
bu hata lımıtlerı yuksek voltaj ve dusuk voltaj ayarlanabılıyor. surucunun ekranında arıza olarak dusuk voltaj hatası varsa bu 220v beslemesınden kaynaklanmayabılır surucude arıza olabılır.
 
UnS parametresini Nominal motor voltajı 110 ayarlıyorum.
motor etiket değeri 110 volt.

invertere gelen voltaj minumum 200 volt civarında dalgalanmalar meydana geliyor. aynı şekilde hataya sebep olurmu
 
merhaba,
220 VAC giriş gerilimi nerede ise % 10 düşük olduğu için sürücü düşük gerilim hatası sınırındadır. Özellikle tek fazlı cihazlarda giriş kondansatörleri de sınırda kullanıldığından dolayı hata alma oranı yüksek olur. Motorun 110 volt ayarında olması bağlanan motorun gerilimi ile ilgilidir. Giriş besleme gerilimi ise cihazın etiketinde yazan ile aynı olmak zorundadır. Motor gerilimini 110 olarak cihaza vermeniz sizi motorun parametrelerinin uyumsuz olduğundan dolayı sıkıntıya sokar. Bağlayacağınız motor etiketinde yazılı olan değerleri parametre olarak girmelisiniz.
 
çalıştırmış olduğumuz motor konveyör motoru 110/190 volt 50 hz arası çalışıyor bizden istenen invertere 110 volt olarak parametre girmemiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,963
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst