allen bradley_fault

halepli_20

Üye
Katılım
1 Kas 2009
Mesajlar
94
Puanları
1
Arkadaşlar sistemde kullandığımız slc 500 1746 p3 modeli plc elektirik gidip geldiğinde faulta geçiyo uzun zamandır bu şekilde çalışıyordu şuanda ise fault de kaldı ve normale dönmedi ne yapmam gerekiyo yardımcı olur musunuz?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
operatör paneli bulup yada ustunde warsa tabi programını yenıden yuklemen gerekıyor abicim o zaman butun sorunlar gider....
 
SLC 500 serisi ile haberleşmek için.
Rslinx ve Rslogix 500 programlarına ihtiyacın var. 9 pinlik kablo ile mi yoksa ethernet üzerinden mi bağlanıyorsun onu bilmek lazım. Rslogix programı ile bağlanırsan ve tabi plc arızalanmamışsa hatayı nereden verdiğini bulabilir ve resetleyebilirsin. Tabi elinde programın yedeği varsa programı da yükleyebilirsin.
 
bence programı yuklemese daha iyi olur sneın bu makine grasso fln mi abi? bizim fabrikada grasso war 4 adet sımdı yenı aldık pls ce o.p full a-b o yuzden gecen bızdede öyle bir sorun oldu bugun adamlar son aldıgımız grasso makinasını kurmaya gelecek sorarım onlara gecen aynısı bizede oldu senın dediğin gibi kaldı öyle bizde o.p ile yenıden yukledık programı düzeldi..
 
"slc 500 1746 p3"

slc 500 plc'nin kendisidir. operatör panel değildir.
1746-p3 de plc'nin güç kaynağıdır.

Rslogix programı ile plc'ye bağlanması gerekiyor. Diğer yazdıklarım da geçerli.
 
Ethernet üzerinden bağlanıyo proğramın yedeği de yok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,842
Son üye
hpysu

Yeni konular

Geri
Üst