Allen Bradley Marka AC , DC , Servo Motor Sürücüleri

Katılım
2 Şub 2009
Mesajlar
114
Puanları
1
Yaş
37
Sevgili Arkadaşlar.

Allen Bradley Marka AC , DC , Servo Motor Sürücüleri ile ilgili yaşamış olduğunuz sorunlarınızı , isteklerinizi forum aracılığı ile bizlere burdan bildiriseniz sizlere bu konuda memnuniyetle yardımcı olabiliriz.

Ratek Otomasyon
Turgay ÇELEBİ
0555 359 90 33
0212 549 54 53
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ab powerflex inverterlerine pc ile bağlanıp parametre ayarlarını yapabilmek için için gerekli program ve kablo ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
 
turgay bey benim bi sorum olcak size
 
ab powerflex inverterlerine pc ile bağlanıp parametre ayarlarını yapabilmek için için gerekli program ve kablo ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.


Sn MuraT :

Modbus protokolü üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Aynı zamanda PC üzerinden yapılan değişiklikler online olarak gerçekleşmektedir. Sürücünüzün çalışma sistemini ve tüm değerleri kontrol edebilirsiniz.

Rslinx veri yolu ve modbus adaptoru (bu adaptor Allen Bradley ürünüdür ) ile bağlantı kurabilirsiniz. Pc arayüzü olarakta kullanmanız gereken proğram DriveExecutive proğramıdır.
 
sayın turgay çelebi yazmış oldugunuz motorlar ile okulda sunum yapıcaz ve deney olarak da uygulıcaz eger bu konuda ögrenmemizi saglıcak deneyleri öğrenme amaçlı ricada bulunsak emin olun mutlu olurum şimdiden teşekkürlerler cavabınızı bekliyorum. .
 
İyi çalışmalar Turgay Bey

Ben power flex 40 serisi sürücülerinizi kullanıyorum. Performanslarından memnunum.sizden benim uygulamam için ürün seçme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Benim uygulamamda motor yaklaşık 4 tonluk bir yükü 50 cm lik bir alanda git gel hareketi yaptırıyor. Yani 50 cmlik bir salınım yaptırıyor.Sıkıntım sürücüye yüksek hızlarda düşük bir rampa verdiğimde aynı rampa düşük hızlarda sert duruşlar yapıyor. Aynı şekilde uzun rampa verirsem yüksek hızlarda durma sıkıntım ortaya çıkıyor. Acaba rampa ve hızı kendi içerisinde basit aritmetik fonksiyonlarla oranlayabileceğim basit plc fonksiyonlarına sahip bir ac driver modeli var mı?
 
Arkadaşlar bana ab power flex 40 serisinin türkçe kullanma kılavuzu lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
 
Merhaba,Turgay Bey.Forumdaki yorumunuzu okudum ve buna istinaden
Allen Brandly powerflex700 serisi sürücü hakkında bilgi alabilirmiyim.
Pc'de driveExecutive yüklü elimde 1203usb conv.ve bağlantı kabloları var.Fakat sürücü üzerisinde hem ethernet portu ve en altnda 8pin'li bir port var.
1)öncelikle hangi portu kullanıyoruz.
2)driveExecutive/drive/connect to derive/RSlinx drive setup kısmında hangi drive ekliyoruz.

Amacım upload etmek.
desteğin için teşekkür ederim iyi çalışmalar...!
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,913
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst