Alkali su yapımı hakkında

DeliKANLI

Üye
Katılım
15 Eyl 2007
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar alkali su sağlıklı su demektir. suyu sağlıklı yapabilmek için piyasada satılan alkali su cihazları var. Ve baya pahalılar. Ancak ben bunu araştırdım sonuçta suya elektirik vererek suyu alkali yapmayı denedim. ama çok amatörce oldu. Youtupta bununla ilgili videolar var.
 
sen en iyisi hazır su kullan

en sağlıklısı da bu herhangi bir şey olur sa dava açarsın en azından
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba arkadaşım cihazı yapımı inşallah olumlu sonunuçlanmıştır ama bir aksilik olduysa ben sana yardımcı ola bilirim inan alkali su elde etmek okadar pahalı degil bir incele istersen Life20 RO-10 Canavar
 
Su dediğin nötr olur. Fazla uğraşmayın sağlığınızı bozmayın. Yeni yeni şeyler çıkartıyorlar. Suya elektrik verdiğinde açığa neler çıkar araştır bul. Ölüme kadar gidebilirsin, dikkat et.
 
içme suyu bazik olması gerekir yni ph deyeri en az 8,00 dan yüksek olmsı sağlıklıdır
 
Suya sadece elektrik vererek alkali su elde edemezsiniz.sizin elde ettiğiniz şey sadece kaynamış su olur.!!
 
[h=2]Life2o water Alkali Su nedir?[/h]Life2o water sizin için; kaliteli, sağlıklı ve yaşayan su üretir. İleri teknoloji ürünü olan Life2o water ,musluk suyunu önce arındırır daha sonra alkali ion suya dönüştürür.
Faydaları nelerdir?
Life2o water Alkali ion su teknolojisinin bize sunduğu mükemmel bir bağışıklık sistemi koruyucusudur. Antioksidan yapıdaki alkali su vücudumuzda asit/alkali dengesini korur ve mikro yapısı ile hücrelerimizde mükemmel hidrotasyon sağlar. Genel olarak alkali ion su vücudumuzun hücre seviyesinde yenilenerek genç, sağlıklı ve diri kalmasına yardımcı olur. Alkali ion su, içerdiği yüksek değerde negatif ionlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan “serbest radikal” leri temizleyerek “anti-aging” uygulamasını ve vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek “detox” uygulamasını gerçekleştirir.
Life2o water İçin 4 Temel Neden:
1. pH’ı yüksek su vermesi: Çağımızdaki kirlenmiş çevre koşulları ve kötü beslenme alışkanlıkları vücudumuzun alkali dengesini bozar. Bu da vücudumuzun asit alkali dengesini (pH) aşağıya çekip bağışıklık sistemimizin zayıflamasına neden olarak çeşitli hastalıkların oluşmasına zemin hazırlar. Life2o water pH’ı yüksek su vererek vücudun asit alkali dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur.
2. Suyun ionlarının ayrılması ve suyu moleküler yapıda küçültmesi: Çağımızda içtiğimiz suyun moleküler grup yapısı kirlilikten dolayı büyümüştür. Oysa sağlıklı suyun her bir grubunun 5-6 adet su molekülünden oluşması gerekir. Life2o water’den içilen alkali su, ionlarına ayrılmış olduğundan ve moleküler yapısı küçüldüğünden hücrelerimize çok daha etkili nüfuz ederek hidrotasyonu sağlar.
3. Antioksidan özellikte su sağlaması: Vücudumuzda zamanla biriken toksik maddeler nedeniyle oluşan “serbest radikaller” bir çok hastalığın temel nedenidir. Serbest radikaller ancak antioksidan maddeler ile vücuttan uzaklaştırılabilir.Life2o water alkali su yoğun miktarda antioksidan negatif elektrik yükü taşıması nedeniyle güçlü bir antioksidan görevi görür.
4. Suyu klordan ayırması: Zararlı organizmaları sudan arıtmak amacı ile kullanılan klor, suda kanserojen trihalometan (THM) oluşturabilir. Life2o water’den içilen su, musluk suyundaki kloru ve diğer kirlilikleri arıtarak sağlıklı su içmemize yardımcı olur.
Life20 RO-10 Canavar




 
2. Suyun ionlarının ayrılması ve suyu moleküler yapıda küçültmesi:
Suyun moleküler yapıda küçültülmesi deyimi yada tarifi bilimsel olarak nasıl yapılır?

 
sudaki moleküller arası bağları(hidrojen bağlarını) azaltır; bunun sonucunda makro moleküler yapılar(kluster) yerine, daha küçük moleküler yapılar meydana gelir. Buna bağlı olarak suyun yüzey gerilimi düşer, su daha yumuşak bir hal alır.
yani mevcut suda 20-25 demetler halinde bulunan su moleküllerini hücre duvarlarımızdan geçe bilecek 5-6 düzgün dizilmiş demetler haline getirir ve suyun gerilimini yani titreşimini minimize ederek vucudumuzun bu suyu tüketirken enerji harcamamasını sağlar ve bu bize ekstra enerji verir bu enerji bizi daha zinde sağlıklı yapar
 
Kimyacılara konuş istersen sonrada ona gör makine yap tavsiyem
 

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst