Alarm Sisteminde Siren Bağlanması Hakkında Yardım.

experfaruk

Üye
Katılım
15 May 2012
Mesajlar
3
Puanları
1
Öncelikle herkese merhaba. Evimde kullandığım KS 898a marka kablosuz alarm sistemine bağlamak için aldığım Sirenin içinden montaj şeması çıkmadı. Bu sireni alarma acilen monte etmem gerekecek. Yakın zamanda şehir dışına çıkacağım. Daha evvel hırsız girdi (Alarm sisteminden önce), yine aynı olayın başıma gelmemesi için en kısa sürede halletmem gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşağıya Panelin ve Sirenin bağlantı için olan kısımların resmini ekliyorum. bu iki ünitede hangi kablo hangisine gidecek yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

*Elimde bulunan 12V1ah adaptörle sirende bulunan strobe yazan kısma elektrik verdiğimde üzerindeki flaş gibi olan yer yanıp sönüyor.
*Led yazan yere elektrik verdiğimde ise (12 V1 ah adaptör ile) üzerinde bulunan tek tek yanıyor ve siren çalıyor.
*Siren yazan yere elektrik verdiğimde ise siren çalıyor.
 
Sn.experfaruk ekli resimdeki gibi bağlayabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • siren.jpg
    siren.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 65
Çok teşekkür ederim tknsyn bey. Tamper kısmına herhangi bir bağlantı yapmıyormuyuz?. Birde siren yazan kısımın sadece + yazan kısmına iki kabloyuda aynı yeremi takıyoruz. Yanlış bağlamamak adına eğer mümkünse biraz daha daha net bir resim eklemeniz mümkün müdür?
 
tknsyn bey şemada belirttiğiniz gibi bağlantıyı yaptım, fakat sisteme elektrik verildiğinde alarm direk çalmaya başlıyor. kabloları çıkarana kadar hiçbir şekilde susmuyor. (alarmın hem açık hem kapalıyken de sürekli siren çalıyor). Bu konu hakkında bilgilerinizi rica ediyorum.
 
Sn.experfaruk,NO yazan yerden kabloyu çıkar.NC yazan yere tak.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst