Alarm Sistemi ve Cep Telefonu!

atasoft

Üye
Katılım
9 Kas 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
42
ÖRNEK:

Merhaba arkadaşkar alarm sistemlerinde biliyorsunuz sabit hatlar vasıtasıyla istediğiniz telfona yönlendirme yapıyorsunuz yapmanız gereken tek şey alarm sisteminin line girişine telefon hattını bağlamak ve yönlendirmek istediğiniz telefon numarasını girmek. Herhangi bir tehdit anında 1* sn kadar bekledikten sonra telefon numarasını aramaya başlıyor.


SORU:

Merak ettiğim konu bunun aynısını cep telefonuyla yapma imkanı varmı. alarm paneli içine yerleştirilen cep telofonuyla arama yaptırabilirmiyiz. Buna benzer bir devre yada hazır bir sistem varmı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
bu iş için özel dizayn edılmış cihaz var alarm için (zone)girişlerı 4 adet kablolu 16 adet RF lı toplam 20 girişli sadece simkart takılması yeterlı 4 adet kablolu zone gırışlerınden hareket algıladığında kayıtlı 8 adet telefonu sirayla armakta taa kı telefon sahıbı meşgule atana kadar tum telefonlar meşgule atınca aramayı keser rf gırışlerdekı harekete ıse mesaj gonderır örnek 3 numaralı gırış aktıf duruma geçtı gibi bu cihaz özellıkle trafo alarmı olarak dizayn edıldı
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,955
Mesajlar
913,894
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst