Alarko 30 hw 250

zyaway

Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
48
herkese merhaba arkadaşlar alarko soğutma grubu a devresi 4 komp. b devresi 3 komp. su soğutmalı chiller grubu cihazın a devresi motorlu expansion valfinde sorun var,bu sorun şöyle expansion valf cihaz devredeyken gazı a1 lider kompresöründeki emiş termistörüne göre ayarlayamıyor ve sisteme likit geliyor termistör omajı normal cihaz devreden çıkacağında da pum-down yapmıyor motorlu expansion bobin omajıda normal yanlız expansion motorunu söktüğümde ve expansion valfi quick test te çalıştırdığımda motorun pistonu normal şartlarda yukarı kaldırıp indirdiği yanlız elle yük verdiğinde indirip kaldırmadığını gördüm arkadaşlar bu expansion valf kaç steptir?yani kapasitesi nedir?yani bunun yerine aynı kapasitede mekanik expansion valf ve selenoid valf koysak aynı işi yapar mı?

yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim....
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
burada sensürleri nasıl kandırabiliriz,ya da expyşın valf değiştirip bu sensürleri hiç değiştirmeden cihaz çalıştırıldığında bir sorunla karşılaşılıyormu çalışma yapan arkadaşlar var mı?
 
yapılamazmı yapılabilir ama şahsen tavsiye etmem. O kart bir çok değeri kontrol ediyor sonrasında exv yi hareket ettiriyor. gerekli değerleri göremezse sana sonradan sıkıntı çıkartacaktır. ( emiş basıncı , suction temp , süperheat .. )

Cihazın içinde prodialog kartının arkasında yada yakınlarında her devre için bir exv sürücü kartı vardır. Eğer exv motorun düzgün ohm veriyor ( yaklasık 45-50 ohm olması lazım öyle hatırlıyorum 4 sargı ve bir ortak uç olmalı) ise bu sürücü kartlarının üzerlerinde hata olabilir. sürücü transistör yada tristörler voltajı geçirmiyor step motor tam adım atamıyor olabilir.

Bence bir exv için koca cihazı deney cihazı haline getirme..
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst