Aktif Reaktif Acaba Cezada Mıyım ?

Düzeltme zahmetinde bulunduğunuz ! yazımda .
Yazdıktan sonra neden düzeltme gereği duydunuz ? Benim neye cevap verdiğim belliydi sonradan algıladınız anlaşılan!
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Hocam merakınızı gidereyim ben sağlık mezunuyum ama kendi işimi yapmadım bir alt yapım yok kendi aile şirketi bir fabrikamız var orada yaklaşık 6 7 yıldır elektrik ile ilgileniyorum her bilgiye açım ve soru sorarak herşeyi öğreniyorum bilgiyi tek kişiye değil birden fazla kişiden duymak benim hoşuma gidiyor ve kendime fayda kattığına inanıyorum evet forumda çok değişik konularda cok değişik cevaplar veriyorum ama yaptığımız iş gereği her türlü tecrübe edinmiş oluyorum her konudan biraz biraz ama bu 6 7 yıllık fabrika surecimde delta , fatek plc ve ekran yazılımları yapıyorum kompanzasyon bilgim yok hiç karşıma çıkmadığı için bir makinanın panosunu yaparken kompanzasyon yapmadığım için hiç merak edip de araştırma gereği duymadım bugün faturamiz geldi az araştırdıkdan sonra kendi faturamiz üzerinden örnek vererek değişik bilgiler ve her ay aynı fatura geldiği için direk kendi faturamiz üzerinden nasıl bir hesaplama yapılmış yapılıyor bilgisini öğrenmek için yazdım bak mesela hocam konuş enduktif kapasitif Ken @GezginN hocam bambaşka bir yere konuyu taşıyıp trafo kaybını neden alıyor diye sordu bana buna hiç dikkat edilmiyordu şimdi mesela başka arkadaş da özel ise alınır diye mesaj atmış konu ceza hesaplamasını öğrendim şimdi yeni birşey daha arastirma gereği buldum gerçekten trafo kaybı parası boşuna mı diye bunu şimdi araştıracam anlatacağım yani ben bu şekilde bu şekilde hep öğrenerek hevesle ustune katarak gidiyorum hocam anlatabildim mi @Under Ground
Eğitim aldigi sağlık mesleğini yapamayanlar , eğitim almadığı sağlık mesleğini yapanlar . Memleket ne saçma sapan bir hale geldi .
 
Sizden başka düzeltme zahmetine katla-
nan çıkmadığına göre algılama eksikliği-
nin kimde olduğu belli oluyor.:mad:Düzelt-
tiğinizi zannettiğiniz yazımı tekrar oku-
yun.Belki,2nci ( belki 4-5nci okumada )
ne yazdığımı o zaman algılıyabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Sizden başka düzeltme zahmetine katla-
nan çıkmadığına göre algılama eksikliği-
nin kimde olduğu belli oluyor.:mad:
Büyüğümsünüz sizinle tartışmayacağım Sami Bey. Siz haklı olun sıkıntı yok. Doğrudur benim algım biraz eksiktir.
 
Tam anlamadan yorum yapmak / tenkit
etmek hoş olmuyor.O zaman,nötre lüzum
yok,toprağa bağlasan olur ! diyenlerede müdahale etmememiz gerekir.
 
Adem Bey özel trafosu olanlar trafo kaybı öder dedi. Bende bizim de özel trafomuz var biz ödemiyoruz dedim. Siz de AG den ölçüm yapılanlar öder yönetmelikte yazıyor dediniz. Bende son olarak Adem Beyin cevabını kastederek, öyleyse sayacı OG de olanlar ödemez AG de olanlar öder desek daha doğru olur diye bir yanıt verdim. Sizin cevabınızdan ne anlamam gerekiyordu anladım doğrusu neyse.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst