Akllı Ev Teknolojileri

ayrıca ar-ge ve üretim yapmak oldukça takdir edilecek bir davranıştır benim sözüm ve eleştirim burda reklam yapılması ben sizin bir çok yazınızı okudum mesela hiç reklam yoktu.ayrıca adamlar distiribütörüz diyor ürünlerin üreticisinin sitesinde başka bir firmanın adresi ismi var sizce bu mantıklı mı ? benim bildiğim bir ülkede bir tane distirbütör oluruz yanılıyormyum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Kesinlikle haklısınız O yüzden LANBON kime ait patent enstitüsünden bakabilirsiniz :)))))
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
merhaba arkadaşlar siteden baktım ürünler ucuz basit çin malı üretici sitesine de baktım uzak durun derim 3 kuruş ucuz olacak diye maceraya atmayın kendinizi derim.bünyesinde ciddi bir argesi , ekibi , bulunan ciddi firmalar ile çalışmanızı tavsiye ederim.kameracalık yapıp ürün ithal etmeyle distiribütörlük olmaz ayrıca üreticinin sitesine de baktım teknoev.com diye bir yer adres veriyor bu ne perhiz bu ne turşusu derler adama.Ayrıca kurulmuş referansı olan en az 10 proje bitirmiş olmalı ürünler.ya tek kelime ile bunlar ayakta insan şeyapacaklar yani neyse kendinize iyi bakın akıllı olun bence.

Ucuz Çin Malı derken kaç tane projenizde Lanbon Ürünleri Kullandınız. Lanbon Ürününe dair ne şikayetiniz var. Distribütörün nasıl olduğıunu sizden daha iyi biliyoruz. 10 Proje demişsiniz bence az. Türkiye geneli bayilerim 10 projeden fazla yaptı.ama sizde haklısınız malesef ülkemizde meyve veren ağaç taşlanır. Bu arada Firmamızla İlgili genel bilgilere sahip olduktan sonra lütfen karalama kampanyasına girin.

Bu arada Bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Bizzat Çine kendim gidiyorum ve şunu ciddi söyleyebilirim ki Çin malını kötü yapan ülkemizdeki ithalatçılar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst