Akıllı (smart) olmayan televizyon var mı?

Katılım
12 Haz 2017
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
40
Herkese merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi smart tv ve android smart tv özelliği olmayan televizyon arıyorum ama internette pek birşey bulamadım. Sadece uydu yayınları izlemek için kullanılacaktır. Böyle ürünleri olan bildiğiniz marka üretici varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Bunun haricinde, Sharp ve Panasonic marka televizyonların artık ülkemizde satışı yok mudur? Bir türlü bulamadım. Bildiğim kadarıyla Sharp dünyanın en iyi panellerini üretmektedir, bu marka tv'lerin satışını yapan firma ya da Sharp paneli kullanan tv varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
 
Hocam elinizde smart tv varsa benim elimde smart olmayani mevcut. Takas yapariz ;)
 
@kocakus hocam maalesef elimde Arçelik A32LB5533 model var, eski bir tv ve smart değil, hem de 32" küçük.
Smartlardaki yazılım tv'yi hantallaştırdığı için ve zaten hiç kullanmayacağım için yine akıllı olmayan ama kaliteli bir tv arıyorum :)
 
Hocam bendeki tv de 32 inch zaten. 95 senesinden bu zamana kadar hiç tv izlememis biri olarak soyluyorum pandemi olayini takip edebilmek adina iptv hizmeti, chromecast ve a101 isi bu ucuz tvyi aldim. Diger ulkelerde durum nasil goreyim diye arada aciyorum. Sinemaya gidemedigim icin de bir projeksiyon cihazim vardi. Ders anlatirken kullandigim. Onu eve getirip salonun tavanina sabitledim. Bir de uygun bir amfiyle ses sistemi aldim. Arada film izlerim diye dusunmustum ama onun icin de fazla vakit bulamiyorum. Eger tv şart degilse projeksiyon cihazi da iyi oluyor. Toplantilari falan tv ye yansitmak yerine projeksiyona yansitmayi tercih ediyorum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,872
Mesajlar
913,218
Kullanıcılar
449,465
Son üye
osmansaribudak362

Yeni konular

Geri
Üst