Akıllı Bina Otomasyon İşi

Smart kullanıyorum bina otomasyonunda iletişime geçerseniz yardımcı olurum
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Şimdi arkadaşım bu iş yapacaksan bu baya geniş kapasiteli sayılır... İstediğin zil paneli apayrı bir durum... Mesela şu yukarıdaki ayproya bir göz at derim... Diğer ev içi olanları ise bir panelde istediğin markada yapabilirsin... Ben olsam yurt dışındaki firmalara yazardım... Fiyatları bazen uygun olabiliyor...
 
mrb kardeş bahsettiğin otomasyon sistemi üzerine çalışıyorum bana ulaşırsan sana yardımcı olabılırım.
 
Knx veya instubus sistemleri daha uygun olur
 
merhabalar bu söylediğiniz akıllı ev otomasyonu ve çok geniş bir ürün yelpazesiyle bu işlerden daha fazlasını yapabileceğiniz bi firma var "BERKER". Bu firma her türlü akıllı ev otomasyonu için mevcut ürünleri vardır. VİZYOLİNE MÜHENDİSLİK İSE bu işi profesyonel kadrosyla 4 4 lük yapmaktadır bu elemanların montajı ve akıllı çzöümler sunmaktadır. Eğer google dan sadece "vizyoline mühendislik " yazarak gelen siteden ihityacınız olanı karşılayabilecek bi sistemin varlığını görürsünüz.
 
plc akıllı binanın yanısıra her türlü kontrol ve isleme bir sürü şey yapılabilir.Fakat istediğiniz sistem zaten basit bir sistem ve kontrol yanısıra alarm sistemi eklentileri gerekiyor .bir noktadan kontrol edilebilen sistemin yanısıra dağıtılmış kontroller eklenebilir ve istediğiniz yerden sistem durumunu görebilmeniz mümkün .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst