Akışkan hamur, akış kontrolü nasıl yapılır?

hamurun özelliğinden ve selenoid vanaların özelliğinden muhtemelen tıkanma olacakatır bi süre sonra verimsiz çalışacak,daha sonra çalışmayacak gibime geliyo.giyotin tarzında,yada sürgü tarzında bi malzeme ile akışı kontrol etseniz daha verimli olur diye düşünüyorum.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
giyotin veya sürgülü tarzda elektriksel kontrollü bir kontrol elemanı nasıl olacak.
 
elektrik aktuatörlü küresel vana partiküllü akışkanları kontrol için selenoıd valften daha uygun gibi?
 
Şayet akacak olan hamurun miktarı ürününe göre değişkenlik gösterecekse ayarlanabilen bir vana ile yapabilirsin,En azından küresel vana ile manuel kontrollu olarakda deneyebilirsin.
 
valla arkadaşlar yana yana arıyorum o parçayı bulsam işim çok kolaylaşacak

Sevgili meslek taşım sana 2 şeyden bahsedeceğim öncelikle akışı ölçmek için 4-20 mA veren Flowmetreler var kullandığın hatta vana gibi bağlıyorsun ayarlarını yapıyorsun ve içinden geçen akışı sana m3 cinsinden veriyor . ve aynı zamanda cesafet transmitter leri var. buda geçirmiş oldugun hamurun ne kadarı su ne kadarı hammadde onu gösteriyor . aklına yatarsa nereden nasıl teymin edeceğini yazarım . boruların inç leri önemli .iyi çalışmalar
 
Selenoid Valfler Dİyaframlıdır, sıvı ve gazlar için kullanılır ki, bu işlem için uygun değil. Eğer hava kompresörün varsa Pistonlu Vana veya Aktuatörlü vana kullan, bunların gıda için olan Krom malzemeden yapılmış olanları var, kompresörün yoksa Servo Aktuatörlü olanlarından kullanabilirsin. Bana sorarsan Krom malzemeden emme,basma mantığıyla çalışan bir piston yapabilirsen bu hem gerekli basıncı sağlar hemde ucuna takacağın bir Nozzle ile hamuru tel şeklinde çıkartabilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst