AG hattında ağaç dalları çıplak tellere değiyor ve kombi sayaç kapasitif yazıyor

Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
59
kombi sayaç kapasitif yazıyor herşeyi devre dışı bırakarak tek tek araştırdık havai hatta ağaç dalları nın değmesinden kaynakladığı kanısına vardık bu mümkünmü
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kapasitif ancak devrede ups var ise veyada uzun metrede havai yadayer altı kabloda olur sen saatte ne kadar kapasitif yazı yorsa okadar şönt reaktör alacak sın devreye kondansatör gibi baglayacaksın ölçü bölümünden sonra akım trafosu görecek örnek 2,5-5-7,5-gibi şönt reaktörler var sende kobbi ne kadar yazıyorsa okadar baglayacaksın yada entes yeni reaktif güç kontrol rölesi çıkarmış kondansatör gibi ne kadar şönt reaktör gerekiyorsa okadar devreye alıyor karar senin
 
biz hiç oğle birşeyle karşılaşmadık sonucu bizimle paylaşırsanız sevinirim
 
Kombi sayaç kapasitif yazıyor ise, kondansatörleriniz yüksek seçilmiş olabilir, röle ayarlarınız yanlış olabilir, uzun kablo hatlarınız olabilir. Ancak hattınız yaprağa değdiği için olmaz.
 
Agac dalları, sızın sayacdan sonramı, öncemı. Yanı sız sayacdan sonra havai hatla dagıtımmı yapıyorsunuz.Dallara degmekle belkı aktıf enerji tuketımınız artabılır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst