Ag Bedaş Kablosunda Nötr Kopması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu dağılmasın lütfen.
Konvansiyonel bir koruma cihazının bu arıza karşısında yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum . Statik regülatör ile sistemi komple beslemek belki @servetd hocanın dediği gibi düşünülebilir mi ? Ona da bir uzman desteği almak lazım .
Online ups zaten çıkışındaki yük zarar görmese de giriş katı cortlayacaktır .

1000031935.jpg
1000031935.jpg

Voltaj değerine bağlı olarak kesecektir. Set edilen min-max değerleri dışındaki gerilim değerlerinde keser.
Ek: Tepkime süresi yeterli koruma sağlar mı ben de merak ediyorum.
Üstadım kendi ölçüm devreleri için de bir çalışma gerilimi var . İki faz gerilimi bu değeri aşıyor. Zaten maksimum anahtarlama gerilimi de 300 volt gözüküyor .

Üstadım kendi ölçüm devreleri için de bir çalışma gerilimi var . İki faz gerilimi bu değeri aşıyor. Zaten maksimum anahtarlama gerilimi de 295 volt gözüküyor .
Üstad, zaten "in" uçlarındaki potansiyeli ölçüyor. Uygunsa devam. Başka bir şey ifade ediyorsun da ben yanlış anlamiyorumdur umarim 🙂

Üstad, zaten "in" uçlarındaki potansiyeli ölçüyor. Uygunsa devam. Başka bir şey ifade ediyorsun da ben yanlış anlamiyorumdur umarim 🙂
Bu cihaz gördüğüm kadarıyla mekanik bir cihaz değil . Girişindeki gerilimi ilk önce ölçüm devreleri için kullanılacak düşük gerilime indirme ve kullanma , daha sonra ne olduğunu bilmediğim bir voltaj ile anahtarlama yapmak zorunda . Yani içinde illaki giriş voltajını ölçüm devreleri için daha düşük voltaja indiren bir smps devresi ya da başka bir topoloji vardır . Bizim girişe gelen 380 volt bu devrenin olabilecek maksimum input gerilimini tahminen söylüyorum aşıyordur. Yani birilerini kurtarmak yerine kendinin telef olması ihtimali daha yüksek .

Forum istatistikleri

Konular
130,863
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri