aeg lavamat lv 72 çamaşır makinam var beyin kabloları ve düğmelerin kablolarını nerelere takacağımı karıştırdım yardım edermisiniz.
 
Dikkatlice incelerseniz bağlantıları çözebilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ustalarım AEG LAVAMAT 2120 çamaşır makinesi "E40" arızası veriyor ve kapı kilidi tık tık edip duruyor kapı kilidine baktım 4 kablo var (2 gri, 1 siyah, 1 turuncu) bir tane bobin, bir tanede kontağın altında bir şey var ordaki parçanın etrafı biraz kararmış ancak kontağı devreye sokuyor. ancak devamlı tık tık edip bobini bir çekiyor bir bırakıyor ve sonra "E40" arızası veriyor. tık tık ederken veltilleri ölçtüm elektrik gelmiyordu. bazende makine çalışır gibi önce su boşaltma pompasını devreye alıyor 5 saniye sonra yine aynen "E40" arızası veriyor. acaba bu elektronik makinenin beynimi, yoksa diğer elektronik kartımı, yoksa kapı kilidimi veya başka bir arızasımı var? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
sağol alfa
 
aeg lavamat lv72 makina aldım öğrenciyim kullanma kılavuzunu nerden bulabilirim hangi harf ne işe yarıo
 
aeg lavamat lv72 makina aldım öğrenciyim kullanma kılavuzunu nerden bulabilirim hangi harf ne işe yarıo
Beyazları ve renklileri B de az kirlileri E veya F de yünlüleri K da yıka P hariçi su tahliye amaçlıdır
 
Beyazları ve renklileri B de az kirlileri E veya F de yünlüleri K da yıka P hariçi su tahliye amaçlıdır

bu makinanın kullanım kılavuzu yokmu onu alabilirmiyiz kaç derece felan olacak
 
iyi günler benim aeg lavamat 2081 camaşır makınası var calışmıyor sadece zi diye ses geliyor beynimi yandı yardımcı olursanız sevinirim
 
Merhabalar,

Lavamat LV-72 makinem var. Makinenin program çarkı kendiliğinden dönmemeye başladı. B'de veya E'de başlatınca, çark sürekli aynı yerde kalıyor ve makine sürekli aynı hareketi yapmaya devam ediyor. Hareket sonlarında program bölümünden "çıt çıt" diye ilerleme sesi geliyor ama ne kadar beklersem bekleyeyim çark hiç atmıyor, aynı hareket devam ediyor. Çarkı elimle attırdığımda makine bütün işlemleri yapıyor. Yani çarkı elimle çevire çevire makineye yıkama işlemi yaptırabiliyorum. F'nin bitimine kadar elimle çevire çevire ilerletiyorum makineyi. F'nin bitişi ile G'nin başlangıcı civarına geldikten sonra makine çarkı kendisi döndürerek yıkmayı bitiriyor. Sizce sorun ve çözüm ne olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Saygılar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,950
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst