ADeko IntelliCAD6

Murat

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
19 Şub 2006
Mesajlar
1,607
Puanları
581
Yaş
42
Konum
izmir
Neden IntelliCAD?
Eğitime gerek yok! IntelliCAD'in AutoCAD ile %99'a varan özdeş yapısı sayesinde, eski AutoCAD kullanıcıları hiç yabancılık çekmeden bir kaç saatlik göz atmayla ADeko IntelliCAD'e geçebilirler. Böylece personel eğitim masraflarından kurtulduğunuz gibi kalifiye eleman bulma zorlukları da ortadan kalkar.

Doğrudan DWG formatı! ADeko IntelliCAD'in de temel çizim formatı AutoCAD'inki gibi DWG'dir. Kısaca ifade etmek gerekirse, AutoCAD'in kaydettiği dosyayı IntelliCAD açar, IntelliCAD'in kaydettiği dosyayı AutoCAD açar. Çalışma ortaklarınıza (mesela plotter servisleriyle) yapacağınız dosya alışverişlerinde sorun yaşamazsınız. IntelliCAD'i yükler yüklemez eski çizimleriniz üzerinden çalışmaya devam edebilirsiniz.

AutoCAD ile Tam Uyum! Aşağıdaki dosyalarda bire bir özdeşlik.

* Dosya kayıt (dwg, dxf, dwf, dwt, sat)
* Macro ( lisp, scr),
* Font (shx, True Type),
* Komut kısaltma (pgp),
* Menü (mnu),
* Baskı ayarları (ctb, stb)

Kurulum Dosyaları
İstediğiniz programı çalıştırmak için ilgili kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirip çift tıklayın ve yönergeleri izleyin. (15 gün ile sınırlı çalışan tam sürümler)

https://www.adeko.com/indir/


Bazı Ekran Görünümleri ve Çıktılar


coklucizimX.png


blokOnGorunusX.png


perspektifX.png
 
iş yerinde kulanıyoruz server kurulumunu satın almışlar komutlar autocad %99 yakalıyor fakat verdiği sacma sapan hataları ile kapanan program dan dolayı hepimizde ctrl + s paranoyası başladı cizigi kalınlıklarını yazdıramamak resim detayları artıkça programın yavaşlaması çok detaylı bir resmi açmaması 2 adet kesişen çizgiyi kesim noktasını yakalmakta ayrı bir sanat intellicad da her açtığınızda tablolarıda yeniden bulup çıkarmanız gerekmektedir sonuç itibarı ile iş görüyor kalite meselesi hacı murat da da gideceğiniz yere varırsınız mersedes ilede varırısınız
 
bu ve bunun gibi programları çok kullanmış biri olarak autocad den başkası yalan diyorum. sorunlarla başa çıkmak bazen imkansız oluyor. mesela sabahtan akşama çalışıyorsun, kaydediyorsun. ertesi gün bir açıyorsun hiç çalışmamış gibi :)
 
Yalan yalan Autocad'den başkası yalan :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst