Adaptör +/ - yer değiştirme yardım

Hocam ben olsam şimdiye kadar 10 kez kablonun ucunu değiştirip 10 kez bozup 10 kez tamir edip sonunda çalışmayınca yedek parça olarak kullanmıştım. Çevirin birşey olmaz adaptör çöp olmaz, olmadı eski haline çevirirsiniz.
uzman değiliz o kadar orgu çöpe atmayalım. Çocuk kullanıyor sonuçta
 
uzman değiliz o kadar orgu çöpe atmayalım. Çocuk kullanıyor sonuçta
tamam orgu çöpe atma, çocuk kullanmaya devam etsin.
burası forum, soru sordun, yanıtlar aldın. ister yap ister yapma. sana olabilecek her şeyi söyledik.
org senin önünde, adaptör senin önünde, yapacak olan sensin. yapmayacak olanda sensin. ne yani olmazsa bana dava mı açacaksın. iş olsun diye yazıyorsan bizleri yoruyorsun. burası forum herkes fikrini yazar ama yorma bizi güzel insan. yada bırak pille çalışmaya devam etsin. sen sağ bizler selamet.
 
Baba o zaman seni cep telefonunun şarj cihazının + ve - uçlarını değiştirip telefona anlık bağlamaya davet ediyorum. Bakalım ne şenlik olacak .
Ben yaptım onu yanlışlıkla. Telefonda şarj sembolünü görünce, doğru yön diyerek lehimledim kopan şarj kablosunu ve sahibine verdim. Ertesi gün geri getirdi, bu telefonu şarj etmiyor tam tersine boşaltıyor diyerek. Ters yönde tekrar lehimleyip verdim. Telefon da bozulmadı şarj cihazı da.
 
Benim gönderdiğim adaptör görselinde iç kısım artı. Muhtemelen sizdeki de aynıdır. Daha yüksem amper gücünde olan bir adaptörle denemelisiniz. Org'un güç girişinden artı eksi durumunu kontrol ediniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst