ACS 800 Sürücüye motor sargı sıcaklığı bağlantısı

sado06

Uzman Üye
Katılım
8 Tem 2008
Mesajlar
656
Puanları
221
Yaş
46
Konum
ANKARA
Merhaba Arkadaşlar,

Makina Panosu yapacagız 200 kW motoru var. Motoru ABB marka ACS 800 sürücü ile çalıştıracağız motorun sargı sıcaklığını termistör röle kullanmadan direk sürücüye bağlamak istiyoruz. bu baglantıyı yapan deneyim li arkadaşlarımız var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Termistör olmadan motorun sıcaklığını nasıl algılayacak invertör?Bunun bir yolu varsa bende merak ettim?
 
Abb ls gibi bazı sürücü modellerinde motorun çektiği akımı kendi bünyesinde hesaplayıp motor ısısı olarak ekranda görüntülesede teorik bilgi oldundan termistör bağlamak kesin çözümdür.
 
ABB sürücülerde sıcaklığı direkn algılamaz,
bir tesmistörden geçirerek dijital çıkış alınarak sürücünün dijital girişleriine bağlar ve sürücünün 30 parametresinden motor sıcaklığını herhangi bir dijital kapı seçerek oraya bağlarsınız, sıcaklığı geçince sürücüye dijital veri gelir ve hataya geçer
 
arkadaşlar +24 V'u motorun termistör ucuna bağlıyoruz dönüş ucunuda ACS800'ün RCU kartının DI6'ına bağlıyoruz sonra parametrelerden ayarlamasının yapıtılar orasını bilmiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst