9440 tl'lik elektirik faturası

YABANIM

Üye
Katılım
20 Ara 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
49
Öncelikle herkese merhaba;

Bursa'da ikamet ediyorum Evimiz 3 katlı müstakil ev en alt katın girişi farklı sokaktan diğer iki katın girişi bahçeli farklı sokaktan.
En alt katın elektirik aboneliği diğer sokaktan olup elektirik sayacı demir kapı ile ayrılmış iç tarafta olup bu daire yaklaşık 3 senedir boş. Doğru düzgün tüketim yok su faturası bile bu şekilde.Dolayısı ile bir tüketim gözükmemekte . Subat 2017 tarihinde verasetle bu dairenin sayacını üstüme aldım Limak dairenin boş olması nedeniyle tüketim olmadığı için sanırım cihaz arızalı olabilir diye 2-3 ay önce sayacı değiştirdi. 2019/9 ay fatura döneminde de sanırım bir önceki sayacın endeksini geçirerek yaklaşık 944 günlük 9440 tl lik bir fatura çıkarttı. Bu faturanın son ödeme günü 24.09.2019 olup ben limak enerjiye itiraz başvurusunda bulundum .
Sorum şu ;
944 günlük faturayı neye istinaden çıkardı belirttiği fatura dönemi başlangıcı verasetle daireyi üstüme aldığım günden önce başlıyor üstüme alırken bir borç çıkmamıştı.
şimdi sayacı kontrol edeceklerini söylüyorlar sanırım sayacı söküp yerine yensini takacaklar
Bu sürecte fatura son ödeme tarihi geldiğinde ödemessem ki ödeyemem muhtemelen dairenin elektiriğini kesecekler
Mahallemdeki elektirilçimle konuştum sayacı dışarı almamız gerektiğini söyledi.Bununle ilgili prosedür nedir. Mahallemdeki elektirikçiye bu sürecte müdahale ettirmem sıkıntılı sonuç doğururmu.
Sizden bu konu ile ilgili acil destek rica ederim. Benı bu konuda yönlendirebilirmisiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,098
Mesajlar
914,956
Kullanıcılar
449,798
Son üye
jsons

Yeni konular

Geri
Üst