Ac elektrik faz ayarı düşürüp yükseltme nasıl yapılır

Yaşınız küçük geçmiş olsun, önceki mesajlarda da bahsettiğim buydu. Bir konuyu anlamadan başka konuya geçiyor başka tabirle daldan dala atliyorsunuz. DC gerilim düşük akım neyse de Şebeke gerilimiyle oynanmaz elektrik şakaya gelmez oyuncak hiç değildir!

Yanınızda yetişkin yokken kesinlikle bu işlere kalkışmayın! Bu işlere ara verin hatta, kucumswdiginiz her rakip her iş başınıza daha büyük iş açabilir.

Bir diğer ricam da, mesajlarınızda imla kurallarına uymanız ve noktalama işaretlerine yer vermeniz. Gerçi kuşağınızın çoğunda gördüğüm hareketlerden birisi ne kadar uyarsınız bilemem, belki şaşırtırsınız bir umut işte ...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yahu ne çocuğu lise sona gidiyorum neyse.

bu tl494 ,uc3845 , uc2842 entegreleri kaç volt girişe kadar dayanıyor şebekeye bağlıyacağımda o şekilde soruyorum filtre ile 300vu devirebilir o şekilde kullanılıyorsa lütfen söylermisiniz ayrıyeten eğer olmuyorsa şebekeden ne önerirsiniz datasheetlerinde 3ünün 40v falan gördümde o yüzden soruyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst