Sağlık inavasyonunda devrim Rife Bu cihazı 1938 de yaptı EM ve SES Dalgaları ile tümör ve Viruslerin Parçalanması.

bu arda ek bilgi korona virüs boyutu 120nm (nano metre)

birde rife frakans cihazının daha düşük frekanslarda çalışarak virüs ve bakterileri öldürdüğü söyleniyor. dosyaları incelerseniz 4.5 mhz , 1.5 mhz , 700khz bandında da bunu yaptığını söylüyor. sorun şu hangi fiziksel etki ile virüs ve bakteri bozunuma uğruyor.
teoriler şunlar
histerisiz etkisi olabilir mi yada başka bir elektromekanik etki
Foton - fonon dönüşümü de diğer fiziksel etkiler arasında
120nm boyutundaki bir iletken üzerinde yüksek seviye FUKO akımları oluşturabilmek için elektromanyetik dalganın dalga boyunun çok daha küçük olması gereklidir.
Bir mikro dalga fırın aynı prensiple çalışmaktadır.
Yüksek frekanslı radyo dalgaları ısıtılmak istenilen yiyeceğin içerisinde yüksek oranda fuko akımları oluşturur. Bu akımlar dalga boyunun kısa olmasından ötürü yine kendi içerisinde kısa devre olarak akımın direnç üzerinden geçme prensibi doğrultusunda bir ısınmaya sebep olur.
Yani dalgalar, bir iletken üzerinde (bünyesinde su barındıran canlılar da iletkendir) elektromanyetik akı oluşturarak bu akım yine o madde içerisinde kısa devre olur ve bildiğimiz elektrik akımı oluşur.
Dalga boyu, cismin boyutundan yüksek olursa ne olur.
İndüklenen gerilim dalga boyu doğrultusunda cisim üzerinde kısa devreye sebep olamayacağı için, o cisim üzerinde toprağa göre bir miktar EMK (Gerilim) meydana getirir ve bu gerilim dış etkenlerin de etkisi ile çok küçük kalarak çok küçük akımlar akıtabilir.
Antenler bir örnektir.
Bunu örnekle anlatalım.
Eskiden uzun dalga radyo vericileri vardı. Eskiler bilirler.
Uzun dalga radyo frekansı 250kHe kadardır. Ama verici gücü 100KW ve hatta 500kW kadar olabilmekte idi.
Radyo verici istasyonlarının çok yakınında Bakım ve işletme birimleri bulunur, burada benim gibi yamyamlar çalışırlardı.
Eğer bu radyo vericileri 250kHz lerde değil de 2.4GHz ler mertebesinde çalıştırılıyor olsa idi, vericide çalışanlar kızartma olurlardı :D
Özetle belirtmek gerekirse 120nm boyutundaki bir virüs böcüğünü öldürebilmek için elektromanyetik dalgaların kullanılabilmesi pek olası değildir.
Ancak çok daha küçük dalga boylarındaki frekanslar kullanılabilir ki, bu dalgalar doğada zaten KIZILÖTESİ veya MORÖTESİ gibi isimlerle literatürde yer etmişlerdir.
Ancak bu tür ışınların bu virüsleri öldürüp öldüremediğine dair şimdiye kadar kesin bilimsel bir açıklama yapılmamış olup, sadece virüslerin güneş ışığı altında yarım saat kadar yaşayabildikleri bildirilmiştir.
 
Bana pek mantıklı, daha doğrusu gerçekçi gelmiyor.

Herşeyi geçtim, uygun frekansı tutturup insan vücuduna uygulayınca, frekans virüse zarar verirken hücre organellerine de zarar verirse ne olacak?

Bu oganellerden hücre çekirdeği dnayı, insan genlerini muhafaza etmektedir. Gönderdiğimiz dalga bu dnalara zarar verip kansere ve ilerde sakat doğuma neden olabilir mi?

Ya da virüsleri öldürürken bazılarını dnaları hasarlı bir şekilde sağ bırakıp mutant ve daha tehlikeli bir türün ortaya çıkmasına neden olabilir mi?

Bu liste uzar gider... Virüsler mikroskopla tesbit edilemeyecek kadar küçük canlılardır. Hücre organelleri daha doğrusu onları hayatta tutacak bir hücreleri yoktur. Basit bir hücre çekirdeği gibidirler. Canlı hücresine girdikleri anda canlanır ve hücre çekirdeği ile ohücreyi paylaşırlar. Bu nedenle onlarla mücadele çok zordur ve antibiyotikler dahi işe yaramaz.

Uygulayacağımız enerji, aynı hücre içindeki virüs ile hücre çekirdeğini nasıl ayırdedecek ve hanhisine saldıracağını nereden bilecektir?

Ben büyük konuşmayayım ama bence bu proje başarısız olur...
 
corona nın nano uzantılarının rezonans frekansı hesaplanıp em yerine su altında ultrasonik dalga uygulanırsa bir ihtimal uzantılar kopabilir ve virüs etkisiz hale getirlebilir.
korona virüsü boyu 120nm olduğu için ses dalga peryot aralığı 120 nm olması için (1000m/sn vucüttaki ses hızı) 8.3 ghz lik bir ses dalgası üretilmesi gerekiyor.
sorun şu
1. ayarlı dalga jeneratörü üretilmesi veya hazır entegre (si5351 gibi)
2. ghz mertebesindeki ses dalgası neyle üretilecek
piezo malzemeler 25mhz e kadar ses dalgası üretebilyor diye biliyorum.
 
O frekans artık ses bandında değil. :)

uhf inde çok üzerinde bir frekans elektromanyetik bir banddasınız. C bandının az üstünde

yani uğraştığınız frekansların sesle alakası yok.

radarfrequencies.print.png
 
O frekans artık ses bandında değil. :)

uhf inde çok üzerinde bir frekans elektromanyetik bir banddasınız. C bandının az üstünde

yani uğraştığınız frekansların sesle alakası yok.

radarfrequencies.print.png
ses frekansı farklı ses dalgası farklı ses dalgası mekanik titreşimdir.
çok yüksek frekansta ses dalgası üretilebilirmi bilmiyorum. zor olsa gerek.
Fakat amaç virüsün uzantılarını rezonans frekansına ulaştırıp koparmak ise bildiğimiz ses dalgası gibi mekanik bir titreşim (yüksek frekansta ne kadar bilmiyorum) bunu gerçekleştirebilir. Virüsün resmini gördünüzse uzantıların ucunda bir kütle var. Bu kütle rezonans frekansını düşürecektir.
İnce yapıda bir bayrak direği düşünün yaklaşık 0,5 hz sinusoidal bir kuvvet uygulayarak bayrak direğini rezonansa sokup eğebilirsiniz. Eğer bayrak direğinin ucuna bir kütle bağlarsanız rezonans frekansı düşecektir. Ve eğilmesi daha kolay olacaktır.
pedia%2Fcommons%2F7%2F78%2FCoronaviruses_004_lores.jpg
 
Aslında tartışması zevkli bir konu...

Buralarda arıcılıkla uğraşan bir abi vardı ve arılara musallat olan bir tür bit ile başı beladaydı. Henüz yaygınlaşmamış olsa da mücadele etmek zorundaydı ve laktik asit kullanımı gibi kimyasal yöntemlere başvuruyor, bu da en ufak bir dozaj hatasında arıları mefta yapabiliyordu. Doğru dozajda bile arıların sağlığı bozuluyordu. Adı aklımda yanlış kalmamışda bitin adı varoa gibi birşey sonra aratırsınız. Bana bu canlının internetten resimlerini gösterince bitin vücudunu kıla benzer antenciklerin kapladığını gördüm. Şayet bu antenleri titreştirebilecek bir yayın yapabilirsek, bitin bundan rahatsız olarak işlev dışı kalabileceğini düşündüm...

Varoa:
65809792_620x410.jpg

001.jpg


Ancak...

Daha araştırmama başlayamadan gördüm ki arıların da vücudu kıllarla kaplı idi arılar da bu frekanstaki gürültüden perperişan olup kaçmak zorunda kalabilirlerdi... Ayrıca elektronikte yetersiz olduğum için ben zaten birşey yapamazdım ve, evet, vazgeçtim...
 
Son düzenleme:
corona nın nano uzantılarının rezonans frekansı hesaplanıp em yerine su altında ultrasonik dalga uygulanırsa bir ihtimal uzantılar kopabilir ve virüs etkisiz hale getirlebilir.
Mesajı görmüşler galiba benimle aynı fikirdeler.
https://www.tamindir.com/haber/ultr...ek_66429/?utm_referrer=https://zen.yandex.com

"MIT'de uygulamalı mekanik profesörü olan Tomasz Wierzbicki açıklamasında, "Ultrason uyarımı altında Koronavirüs kabuğunun ve sivri uçların titreşeceğini ve bu titreşimin genliğinin çok büyük olacağını, virüsün belirli kısımlarını kırabilecek türler oluşturarak dış kabuğa gözle görülür hasar vereceğini kanıtladık." dedi."
 

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,212
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst