ABB sürücüler topraklama hatası (earth fault 2330) nasıl giderili?

motora giden hatlardaki akım olcen trafolar yada devreleri bozuk olabilirmi?yani bu hata cıkış akımındaki dengeye bağlı olabilirmi?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
elimde uc tane var hepsi aynı hatayı veriyor.yeriniz nerede?
 
ACQ580 modelinde aynı sıkıntıyla karşılaştık. Teknik Destek istedim bakalım geri dönüş bekliyorum. Bu markaya ait birçok sürücümüz var ve her defasında oluşacak sıkıntıda sürücüyü sök kargoya ver gönder bekle ücretini öde al tak çalıştır bir külfet. Bunun yerine sorunu kullanıcı kendi çözmesi için telefon ile yada görüntülü konuşma ile destek verilirse daha doğru olacaktır.
 
biz cözduk bize gonderebilirsiniz..
hocam motor veya motor kablolarından kaynaklandığı söyleniyor ? bu konuda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Birde skaler moduna geçirilmesi tavsiye ediliyor ? Buradan fikir verebilrmisiniz tesekkürler
 
motor kablosuyla alakalı olabilir tabiki.kacak akımı olcen bir devre var.orda sıkıntı varsa ve gercekte boyle bir kacak yoksa bu sorunu cozmek gerekiyor.bu htayı kapatabilirsiniz ama surucunun yanma riski var bu durumda.
 
bu hatayı parametreden kapatabilirsiniz. Bu hatanın nedeni akım trafolarından olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst