ABB marka inverter manual, sorunlar ve uygulamalar

Güsel kardeşim dilersen online şekilde yardımcı olurum çok basit bir iş birlikte yaparız

Ara anlatayım güzel kardeşim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
abb acs550 de f0001 hatası alıyorum anlamını ve çözümünü söyleyebilirseniz çok sevinirim.. klima santrali invertörüdür tşk
 
@adopiero arkadaş hata kodu @has_artvin_li arkadaşın dediği gibi aşırı akım problemi ise klima santrallerinde parametrelerde sorun yok ise;
1) Filtreler kirlenmiş olabilir.
2) Damper motoru açmıyordur veya yarım açmıştır.
3) Santral kapaklarında ve kanal montaj yerlerinde hava kaçakları vardır.
4) Motor ters dönüyor olabilir.
5) Fan kayış kasnak sistemi ise kayışlarda sorun olabilir.
6) Fan flag ise ayar dengesizliği olabilir. Fan sürtüyordur.
7) Motor gövde montaj ayaklarındaki plastik tıpalardan kaynaklanan salınım olabilir.

Ustam aşırı akım problemi genellik ile klima santrallerinde mekanik sistemden kaynaklanır.
 
Arkadaşlar merhaba, çalıştığım yerde Siemens plc ye bağlı olarak çalışan ABB ACS850 sürücüler var. Bunlardan bir tanesi fieldbus fault 45 uyarısı veriyor. Profibus kablosu sağlıklı çünkü hata veren sürücü plc ye en yakın ve ilk bağlı olan sürücü. Diğer sürücülerde sıkıntı yok. Konnektör sağlam ve üstündeki on-off switchi doğru. Sürücüyü plc ile haberleştiren id no doğru. Sorun neden kaynaklı olabilir. FPBA modülleri tek tip mi yoksa farklı sürümleri var mıdır. Eğer var ise plc ye tanıtılan fpba modülü ile sürücü üstündeki uyumsuz olabilir mi. Zira iki gün önce değişmişti o modül.
 
DriveWindow Light programı ABB CompAC diye tanımlanan yani ACS350 ,ACS550 seri ürünler için ve DCS400 DC sürücüleri için dizayn edilmiştir. Ama ACS800 de sürücü standart yazılımlı ise haberleşebiliyor. operator panelinin soketi yerine RJ45 konnektörü takın programı açın. Cihazı görürse zaten parametreleri açar.
ACS800 için DriveWİndow programı kullanılır. Haberleşme için de PCMCIA adaptörü kullanılır ki bunlar ücrete tabidir. ACS800 de D.Wİndow Light ile haberleşilebilse bile diğeri kadar hızlı olmuyor ve devreye alma yapıyorsanız sorun oluyor.
DriveWindow Light son versiyonu 2.63 dür. isteyen arkadaşlar olursa gönderebilirim.
Son olarak DCS400 sürücülerde kablo iki tarafıda 232 oluyor
pc me ilk defa
 
Pc me ilk defa abb drevır proglamı kurmak ıstıyorum Win 10 64 bit yuklu pc de
yardımcı olursanız sevinirim
 
kolay gelsin arkadaşlar elimde bulunan abb 355 serili sürücünün 50 olan hz 60 hz çıkarmak istiyorum remote de 2008 parametresini yükselttim ama olmadı yardımcı olabilecek varmı?
 
Merhaba bizim fabrikada 3 adet elevatör var bunları abb sürücüler yönetiyor plc lı bir sistem sıkıntı besleme zamanı elevatörlerden bir tanesi arızaya geçince diğer ikisi devam ediyor ve dolayısı ile çöküyor benim yapmak istediğim sürücülere bir alarm sistemi bağlayarak arızaya geçtiğinde ışıklı ve sesli olarak ikaz etmesi aklıma ilk olarak motora giden kablolara lamba bağlayıp sürücü durdugunda görmek oldu ancak daha etkili bir çözüm varmı mesela 17 18 19 nolu röle çıkışına alarm bağlasam hataya girdiğinde uyarı verir mi cevaplarsanız sevinirim teselkurler
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst