ABB ACS SERİSİ 22KW SÜRÜCÜ F6 HATASI VERİYOR

Raichu

Üye
Katılım
1 Ağu 2009
Mesajlar
447
Puanları
16
Yaş
35
Slm arkadaşlar abb acs serisi 22 kw sürücü normal çalışırken f6 hatası verip duruyor dc bara geriliminin düşük olduğunu söylüyor giriş voltajını dc bara gerilimini ölçtüm ama bi sorun göremedim motor akım sınırınıda geçmiyor hatta geçmiş hatalardaki çalışma durumunu gösteren parametre de bile giriş değerlerinde bi anormallik yok bu tecrübeyi yaşamış arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
benim başıma farklı bir markada aynı problem gelmişti.Sürücü boşta çalışırken normal 4 kw. lık motorla normal ,22 kw. motorla dc bara hatası veriyordu.Ölçmeler sonucu yük arttıkça dc baranın voltajının düştüğünü gördüm.Sürücü arızalıydı.
 
Sana garanti veririm ki mikroişlemci hatası..sürücünü değiştir.sorun kalmaz.servise göndermeni önermem çünkü çok kez yolladım verim alamadım.en iyisi yeni almak.zira servis ücreti yüksek
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst