Abb 1250 amper motorlu şalter

temelle idris bomba uzmanı olmuşlar geçmişler bombanın başına idrus demişki ula temel de hade kırmızımı mavimi?
idrus demişki ula işini ne şansa bırakıyorsun ikisunuda kes
Benim servet hocanın yazdığı mesajda anlamadığım bir yer var. Mavi kabloyu mu kırmızı kabloyu mu kesiyorduk. Hangisini kesince kesici havaya uçuyordu.
Ya da Houston Houston bir sorunumuz var, düşüyoruz ( Amerikan uzay filmi geyiği, adam yere çakılıyor ama karizmadan taviz yok, kurtarın bizi laaaaannnn diye bağırmak yok. ).
Houstan dan uzay üssünden cevap : Şu kapağı açın. Orada falanca kabloyu söküp falanca yere takın. Falanca vidayi söküp çöpe atın. Falanca güç kaynağını iptal edin. Falanca kablo zaten gereksizdi. Onu da baglamasaniz olur. Daha olmadı ayetel kursi fatiha okuyun yok o Müslümanlarındi. Haç çıkarmaya başlayın.
Şaka bir yana servet hocanın ellerine tecrübesine sağlık. Manual guide gibi yazmış maş
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Dilimli ! karpuz,beyaz peynir,kavunu unut-
muşum.;)
arkadaşlar somalide cidden çok zor bir durumdayım aramızda ölçü aletlerinden çok iyi anlayan varmı . birde fıkra anlatayım
temelle idris deve kuşu avına gitmişler gezmişler dolaşmışlar bakmış temel bir deve kuşu
hemen tüfeği doğrultmuş tam vuracak devekuşu temeli görmüş çok korkmuş kafasını kuma gömmüş
temel bakmış bakmış
ula idrus demin ha şurda bir deve kuşu yokmuydu lem ?
demiş:)
 
Ölçü aleti sorunu nedir ?

Ölçü aleti sorunu nedir ?
kalitesizlik başka bişi değil jeneratörlerle Şebeke senkrone girip yük boşaltırken ne frekansmetre çalışıyor ne cosfimetre nede watmetre hepisi sapıtıyor .cosfi 0 oluyor bilmem ne oluyor gkrler faz yok diyor vırt zırt. ama hakketiler dedik bunlara dijital olmaz bu işler analog iyidir. dediler 21 yüzyıl dünya gelişti. al sana gelişen dünya .. dijitaller çok çok kaliteli olmazsa olmuyor işte . ömrü hayatımda yumuşak demirli dönen analog ölçü aletlerinden şamayın derim ama imal etmiyorlar ..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,842
Son üye
hpysu

Yeni konular

Geri
Üst