a.express'te 3d yazıcı çılgınlığı

Muhalefet olmak gibi olmasın,, meret 15kg. çaynapost tek pakette taşımaz, özel kargo tnt,fedex,ups vs.vs kullanaması gerekli göndericinin ki,,
15kg. 80$ nakliyesi bile olmaz,,,

gelirde, çalışırda,, inşallah özür dilemek zorunda kalırım
 
Bunlardan alan varsa dispute açmanın tam zamanı. İlk mesajda bahsettiğim arkadaşlarıma verilen takip numaraları sahte çıktı ve dispute açıp refund istediler.

Vakit kaybetmeden paranızı geri isteyin.
 
Arkadaşlar aşağıda linkini paylaştığım üründen iki tane sipariş verdim. Gelişmeleri buraya yazacağım risk budur :) . Dolandırıcı mı değil mi göreceğiz en kötü ihtimal süresi dolunca siparişi iptal edip paramı geri alacağımı düşünüyorum. En fazla kredi kartı ekstreme bir ay ekstra yük binmiş olur.

Şunu söylemeden geçemem aliexp den bugüne kadar bir çok sipariş verdim hepsinde kendimi dolandırılmış hissettim sanırım fiyat algımız çok farklı olduğu için böyle hissediyorum. Buradaki 10 ile alınabilen ürün orada 1 ile alınabiliyor. Bir keresinde firma o kadar geç gönderdiki ürünü teslim süresi doldu iptal ettim param elime geçti bir süre sonra üründe geldi. Bedavaya almış oldum yaşadıklarımı paylaşacağım.

http://tr.aliexpress.com/item/2015-...68.html?adminSeq=224263635&shopNumber=1936246


Vermezler onu sana ! Kezban'ı anca hayalinde görürsün.
Bu arada ben de 200usd lik mal aldım(çaktırma;))
Göndermezlerse de canları sağolsun. Senelerce bu topraklarda hakkımızı yiyorlar da birşey demiyoruz. İki üç çekik gözlü de arada kaynasın.
Kötülük de iyilik de Allah'tan !
Biz teşebbüs ederiz hakkımızda ne yazılmışsa o olur.
Sana bir şey olmasın da....
***Önemli olan katılmak zaten, kazanmak değil....
 
@seagate Ustam yarışmalardaki jokerleri hep "hakkımı diğer dünyada sorarım" şeklinde kullanırız :)
 
Alan bir arkadaşıma daha aynı mesajlardan gitmesine uyuz oldum hızlı kargoydu "postasıyla yolladım 15 dolar tazminat vereyim anlaşmazlık gönder" dedi problem değil dedim ama göndermedim gönderip kabul etsem sonra anlaşmazlık çıkartma hakkım gitmiş olacaktı. Girdiği takip numarası çalışmadı o yüzden bende anlaşmazlık bildirdim 15 dolar teklif etti muhtemelen otomatik olarak bende anlaşmazlığı yükselttim 131 dolarlık sipariş için 120 dolar iade talebinde bulundu sıkıntı olduğundan emin oldum.

@seagate bilgine gelirse siparişiniz falan yazarsanız sevinirim tekrar farklı bi satıcıdan sipariş vermeyi düşünüyorum. bu arada paran kalmaz anlaşmazlık girersin bir şekilde iade alırsın paranı.
 
Bİr berber öteki berbere sakalını kesemmi demişti ne??
Keşke haklı çıkmasaydım. :(
 
Emin ol kutudan bişey çıkmaz, gelmez. 3-5 gün sonra satıcıyı yasakladık, dükkanını kapadık yazan bi mail alırsın. (sipariş verip, ödeme yaptıysan.) Kargoya veridiyse de verdiği track çakmadır.

bende sipariş vermiştim, aliexpress'te dolaşırken denk gelmişti, buradaki konuyu bugün gördüm

Your order 69727362519512 has been frozen due to suspicious seller activity

Dear Murat Yener,
We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.

We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates. If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you within 5 business days (In case of certain circumstance, the processing period may be extended).

We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve. Your understanding and cooperation are highly appreciated, if you have any question or suggestion, please click here

Your understanding and cooperation are highly appreciated.


Sincerely,
AliExpress Trade Security Department
2015.10.07 02:24

This is an automated system email. Please do not reply to this email.
 
Ucuz ya da pahalı en az 500 satışı olan feedback leri %99.5 den yukarı olan satıcıları tercih ediyorum.
Yorumları kesin inceliyorum.
Alacağım ürün ile ilgili aldığı yorumları okuyorum.
Bir kaç sefer kargoda kaybolan oldu.
Sağlık olsun satıcının suçu değil.
Bir tanesi 45 gün oldu yok yenisini gönderdi , 60 gün sonra iki paket birlikte geldi.
Biri Ukrayna filan dolaşmış öyle geldi.
Geri göndermedim zaman içerisinde kullanılacak bir üründü ikincinin parasını ödedim oldu bitti.
İçlerinde çok alış veriş yaptığımız arkadaş olduklarımız var.
Bu bölümü izleyenler bilir richantool istek üzerine takım koyar satışa ve hesaplıdır..
Her şeye rağmen dikkatli olmak kaydıyla büyük nimet internet..
 
Arkadaşlar,
en son para iadesi gerçekleşti bilginize kur farkından 10 tl eksik geçti hesabına o da bizim şansımıza siparişi verdik iade süreci tamamlanana kadar 10 kuruş düştü dolar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst