Aşırı Kompanzasyon

arkdaşım akım trafolarının uçlarına dikat et röle 1 fazlı ise ;röle faz akım trafosu ile aynı fazda olmalıdır. yapışan kontaktör olabilir kondansator sıralama yaparken küçükten büyüge doğru sırala. c/k ayarını ilk kondasatorun gücüne göre ayarla cos 98 e ayarla devreden sabit gurupları çıkart bunlara dikkat edersen düzelecektır.. kolay gelsın.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sistem tüm kondansatörler devreden çıkmasına rağmen hala kapasitif yazıyorsa, sebeb işletmeye göre montaja şekline göre, kullanılan sabit bataryalar gibi birden fazla yol-çözüm gerektirebilir. Tüm yolları okumak bazen çok fazla zaman gerektirebilir, bunun için takip edilecek yol iki yönlü kompanzasyon yapan akıllı yönetim cihazları, RODA elektronikte mevcut bir röle olduğunu siteden okumuştum.
 
can2121 kondansatör kapattığını söylemişsin, ancak rölemiz kalan kondansatörlerle yine aynı kompanzasyonu yapmaya çalışacaktır. şu bilgileri bizimle paylaşırsan daha açık bir şekilde yardımcı olabiliriz. trafolu abone isen trafo gücün nedir ve sabit grup kondansatörün gücü nedir, akım trafosu çeviri oranın nedir (misal 600/5 A), kondansatörlerin dizilimi nasıl (misal: 1 - 1,5 - 2,5 - 5 - 10 - 20.........), çok fazla bilgi vermese de herhangi bir anda şebekeden kaç A akım çektiğini bize iletiver.
 
selam
can2121 e katılıyorum. faz yonlerını kontrol et kardesım
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,172
Mesajlar
915,632
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst