80 metre kare ev tesisatı fiyati

gozsaban

Üye
Katılım
12 Ara 2012
Mesajlar
16
Puanları
1
80 metre kare yer var yutong dan örülü 12 tane piriz inisi 4 tane anahtar inisi 6 tanede lamba kat panisunada anaahat inisi istiyor malzemesi falan bu alicakmis işçilik ne söylemem lazım piyasa şartlarına göre
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Ben bu mantığı anlamıyorum. Arkadaşım bu 80 merte dediğin yer varsayalım 800 metre oldu ne olacak lamba priz sayısı aynı dıyelim ne olacak şimdi?
Neden metre kare üzerinden hareket edıyorsunuz? Bizler ELEKTRİKÇİYİZ inşaat kalfası fayansçı veya şapçı değiliz ki metre üzerinden hesap yapalım.
Bizim yapacağımız işin tekniği şartı kanunu belli. Bizler linye sorti hesabı yapmak zorundayız. Şimdi mesele 12 priz 6 lamba ile iş bittimi sanıyorsun bunun kolon hattı ana kolon hattı zayıf akım hattı panosu sayacı ve daha neleri bu dairenin projesini çıkar otur hesabınıda yap. Her bölgenin kendine göre bir fiatıda oluyor. Elektrikçi nin fiatı ayrı Ceryancının fiatı ayrıdır.
 
Elektrikçinin işini elektirkçiye bırak.....
 
Benim bulunduğum bolgenin bu yila ait esnaf sanatkarlar fiyat tarifesi 80 metrekare icin 1800 tl diyor ama piyasayi olduren ustalar var tabikide onlar 1000 tl ye bile yapar her prizi atlama yaparak bitirir işi velhasil piyasa bozuk kardeşim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst