6230 bulasık makinası arızası

Katılım
28 Mar 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
slm arkadaslar 6230 bi tane bulasık makinası var makina ısıtma yapmıyordu ana kart üzerindeki ısıtıcı rolesini eritmiş rolenin yenisini taktım tekrar yine roleyi eritmiş tekrar değiştirdim şimdi hiç ısıtma yapmıyor sıkıntı neden olabilir acaba ısıtıcı sağlam ?
 
kartı değiştiirn sorun çözülecektir. ürün ısıtmadan çıkmıyor. uzun süre ısıtmada kaldığı için role kontaklarını eritiyor.
 
Termostatıda kontrol edin algılamıyor olabilir kolay gelsin
 
taktıgınız rolenin amperi uygun olmaya bilir ısıtıcı yüksek akım çektigi için zaman içinde rolenin kontakları eriye biliyor mümkünse en az 15 20 amperlik bir role takın yada hiç ugraşmayın kartı degiştirin fiyatları da oldukça uygun...
 
kartı değiştiirn sorun çözülecektir. ürün ısıtmadan çıkmıyor. uzun süre ısıtmada kaldığı için role kontaklarını eritiyor.
selam,
Daha önceleri bir konuya yazdığınız mesajda elektronik program kartlarının servisten 17-20 tl ye alınabildiğini söylemiştiniz. yetkili servislerden makinam için karta 140 tl gibi bir fiyat istediler normalmidir bu fiyat. birde istanbulda daha ucuza bu kartlardan bulabilirmiyiz (soğutmacılar çarşısında varmıdır mesela) konuyla ilgili aşağıdaki linkteki sorunum için fikrinizi yazarsanız sevinirim.
https://www.kontrolkalemi.com/forum...3167-bulasik-makinam-program-ilerlemiyor.html
 
ustam o kartta versiyon numarası değişebiliyor diye biliyorum ama tek kart stoğumu var
 
sizin ürününüz 6230 ise bu. 6230 E yada 6230 H ise farklı stok.
 
selamun alykum kardeşler bende arçelik 6230 bulaşık makinesi var çalışıyor ama soğuk yıkama yapıyor.birini çağırdım anakart arızası dedi 200 tl istedi bende anakart tamiri yapan bir yere götürecem.ama ön paneli yani anakarta nasıl ulaşırım.nasıl sökmeli acil yardım
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,820
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst