6030 s bulaşık makinası kapalı iken su alıyor

hasan10.5

Üye
Katılım
29 Eyl 2015
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
62
makina kapalı iken su alıp tabanda birikiyor.kullanım dışı iken su vanasını kapamak zorunda kalıyorum.ayrıca kurulamaya geçtiğinde evin kaçak akım sigortasının atmasına sebebiyet veriyor.
 
kurutma işlemi için bu sayfayı okuyunuz. https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/arçelik-6030m-kurutma-kısmında-sigorta-attırıyor.51086/ Yararlı olacaktır.
Su alma işlemi içinde önce su giriş hortumunu sökünüz, filtreyi temizleyiniz, eğer hala su kaçırma devam ediyorsa makine üzerindeki giriş musluğunu değiştirmeniz eğer tecrübeniz yoksa değiştirtmeniz gerekmektedir. Makine markasına göre nette araştırabilirsiniz ortalama 35 ile 65 tl arasında bir fiyatı vardır.
 
ustam makina çalışmazken yani kapalı konumda içinde su birikiyor.ventiller kapatmıyor olabilirmi.çalışırken bir sorun yok suyu almasında veya boşaltmasında.
 
ventil bozulmuştur kardeşim benimde başıma geldi. Sende birikiyormuş bende mutfağı su bastı. ventili alıp değiştirdim olay halloldu. 35 tl ye aldım değiştirdim.
 
yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
ventili değiştirerek su kaçırma problemim çözüldü,ancak şimdide yıkamada sorunlar başladı.tuzu tek yıkamada bitiriyor,uzun yıkamayı çok kısa sürede bitirip,kısa yıkamayı da tam aksine uzun yıkıyor.sanki iki proğram yer dğiştirmiş gibi.doğal olarak blaşıklar düzgün yıkanmamış oluyor. yardımcı olursanız memnun olurum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst