600 m mesafedeki 10hp motoru solar ile kullanmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Voltline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edison akılsız mıydı?
sizce? akılsız mıydı? hayır son derece şerefsiz bir fikir hırsızıydı. ampülü bulmamıştır, herkese kendi icadım diye yutturmuştur. AC elektrik için teslayı ölüm icadı yaptı diye suçlamıştır. bakırcılar iyi para veriyorlardı ama daha çok kişiye ulaşmak için AC ye döndü. çok kurnaz, bir o kadar akıllı ve şerefsiz biriydi benim için.
isterseniz bu adamı tartışmayalım. insanlığa hizmetlerinin tamamı para içindi. insanlık için değil.

güzel insan, ben AC özürlüyüm, hatta elektrikçi bile değilim. soru olarak, yazılanları bir oku, sonra benim sesli düşündüklerimi oku. daha aklıma gelmeyen olası panellerin sayısın sormadım.
sen buradaki ustaları müneccimlerle mi karıştırıyorsun?
ben soru ayrıntılandırması istedim. adam gibi soru sorarsın adam gibi cevap alırsın. benim sesli düşündüğüm neleri anlatmış sorusunda arkadaş. yoksa ben gereksiz bilgi ve açıklama mı istemişim?
mantıklı, makul, anlaşılır sorular sormayı bilmiyorsanız benim gibi cahillerin diline düşersiniz. sizler nasıl okullarda okuyup bu mesleği yapmaya çalışıyorsunuz ben anlamıyorum.
Lise terk torpille aldık diplomayı :D (sıkıntı)
Adam bugün üye olmuş. Yazdığı ilk mesajda burada binlerce yorum yazmış, elinden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışmış birine (Sn. paskomya) ilave akıl tavsiyesinde bulunuyor.
Seviye iyice düştü bu forumda....!!!
Hoşbuldum :)

Adam bugün üye olmuş. Yazdığı ilk mesajda burada binlerce yorum yazmış, elinden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışmış birine (Sn. paskomya) ilave akıl tavsiyesinde bulunuyor.
Seviye iyice düştü bu forumda....!!!
burası forum, özgür bir yer, herkes fikrini beyan edebilir. her türlü eleştiriye açığım. bu arada yarım kilo kadar akıl hediye ederse de mutlu olurum.

@Dodotheengineer ve @Voltline

Forumda çakışmanız görünüyor. İkinci yeni üyeliğin tavırları hoş görünmüyor. Neden açtığınız belli oluyor. Forumda iki nik kullanmak kurallar gereği yasaktır.

Sizden bir büyüğünüze bu tavır için ilk mesajınızda özür bekliyoruz.

Sonrasında hangi nikle devam etmek isterseniz yazın diğerini kapatalım.

Yok yapmam derseniz iki nikinizide yasaklanacaktır.

Not ilk mesajda nasıl davrandığınız forumdaki varlığınızı belirleyecek.

Forumda çakışmanız görünüyor. İkinci yeni üyeliğin tavırları hoş görünmüyor. Neden açtığınız belli oluyor. Forumda iki nik kullanmak kurallar gereği yasaktır.

Böyle saçmalığa bence uyarı yerine 15 gün tatil iyi gelir. Bol bol düşünme imkanı da olur. Kendi sorar, kendi cevap verir.

Hesap benim değil istediğin gibi kapatabilirsin 2 hesabı. Buraya bir soru sordum sadece yardım alabilmek için. Olabildiğince de üslubumu bozmadım. Büyükler büyüklük yaptığı sürece büyüktür bunu da unutmayın. Eğer yalan söylediğimi düşünüyorsan da delikanlı gibi diğer hesabın da benim olduğunu kanıtlarsın ben de bir daha buraya girmem.

Hesap benim değil istediğin gibi kapatabilirsin 2 hesabı. Buraya bir soru sordum sadece yardım alabilmek için. Olabildiğince de üslubumu bozmadım. Büyükler büyüklük yaptığı sürece büyüktür bunu da unutmayın. Eğer yalan söylediğimi düşünüyorsan da delikanlı gibi diğer hesabın da benim olduğunu kanıtlarsın ben de bir daha buraya girmem.

İp adresleriniz aynı. Yani İnternet e aynı yerden çıkıyorsunuz. Forum çakışma tespit etti.

Hadi senin tabirinle delikanlı gibi sen açıkla neden aynı ip görünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
131,473
Kullanıcılar
455,395
Son üye
cekok

Yeni konular

Geri