55 kamera için Kayıt cihazı

yaneroz

Üye
Katılım
19 Şub 2011
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
51
55 güvenkik kamerası var. Bunların kayıt alması için ne kullanmamız gerekiyor. Bilgisayar mı yoksa bir cihaz mı? Ne tavsiye edersiniz?
 
Sevgili arkadaşım size DVR kayıt cihazı öneririm 32 kanal 2 adet alırsanız hem profesyonel hemde sorunsuz olarak kullanabilirsiniz İrtibata geçerseniz size daha detaylı bilgi verebiliriz
 
Piyasada her çeşit ve kalitede kaydedici var, en mantıklısı tabiki dvr cihazları piyasadakilerin bir çoğu en fazla 32 kanal ve birleştirilebiliniyor , internet ve cep telefonuna görüntü yollayabiliyorlar, kısa bir araştırma neticesinde en uygun fiatlısı ve kaliteli modellere ulaşabilirsiniz..32 kanallar için 250usd den 1000usd ye kadar dvr cihazı var ve bir çoğuda aynı işi yapıyor müşteri gözüyle...:))
 
tayama 3216 hdmi 800 fpsx2 adet içinede 2tb x4 hdd tadından yenmez
 
size kayıt cihazı kadar dvr kart sisteminide önericem bilgisayar sistemini bunu dendim yanlız bilgisayarınızın konfigrasyonu yüksek olmalı karta gelincede piyasadakilerden birazdaha farklı 64 kanalakadar desteklemektedir.ve bence piyasadaki kayıt cihazlarından daha net görüntü almaktayım.elektrik kesintilerine karşıda anakartın üzerinde canpır bulunmakta onu ayarladıgınızda elektrik oldug her an kasa otomaik açılır.
 
Avix Technology ürünlerinden yardımcı olabilirim. Dilerseniz Özelden ulaşabilir fiyat alabilirsiniz.. İyi çalışmalar diliyorum..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,561
Kullanıcılar
449,918
Son üye
mustafa 909

Yeni konular

Geri
Üst