5 kw verip 8 kw yada 15 kw alabilirmiyiz?

oldu olcak senbide ıkıştan aldığın güçle tekrar motoru besle dngüel biçimde çalıssın dursun kayıpsızca
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
öncelikle redüktörle devir düşürerek alternatör çalıştırmak mümkün görüncede sadece verdiğin gücü alırsın üzerinde sistem durur. hiç bir zaman alınan güç verilen güçden büyük olamaz. ama şöyle bir deneme yapabilirsin. redüktörün miline 2 yuvalı kasnak. yine alternatörün miline 2 yuvalı volantlı kasnak alternatör 1500 d/d olsun ki volantla ivme kazan. 300 d/d lik redüktörden 10/ 2 lik bi kasnak bağlantısı ile bekli olabilir. kesin değil belki diyorum. yüke bindikçe zıt emk devir düşmesine sebe olacaktır. birde ne olursa olsun alternatörün gücünü en az % 15 fazla tahrik gücüne ihtiyaç vardır. aradaki rüzgar ve sürtünme kayıplarını karşılaman için. yoksa öyle kolay olsaydı 1 mv lık alternatör için V16 motor yaapmazlardı.
 
Değil 5 kw verip de 8 kw veya 15 kw almak, 5,000000000001 kw bile alabilsen bu bir devrim olur. Nobel fizik ödülünü kazanırsın. Dünyanın düzeni değişir. Petrol fiyatı sıfır dolara düşer.
 
youtube da kubilay barlas diye ara, sonra google de ara
kim bu dersen kısaca; şarlatan. sen bi videoları izleyip gel hocam bişeyler daha yazayım
 
kapanadze jeneratörüne bak. Aklın yatarsa giriş :)

chas1.jpg
 
Bu işler hep hikaye.. iyi araştırıp okumak lazım.
 
5 kw verip 8 kw yada 15 kw alabilirmiyiz?
1 bardak/kova suyla değirmen çarkı döner mi sormak gibi olmuş Allah (c.c.) da sizi güdürsün arkadaşlar :D:)
 
Bu konuda yapılan tüm çalışma ve girişimler (Örneğin perendev motoru,devri daim makinası,vb.) sürekli de başarısızla sonuçlanmış ve de sonuçlanmaya da devam edecektir.Çünkü termodinamik yasaları (Alınan enerjinin her zaman verilenden hep daha az olacağı) ve enerjinin korunumu yasaları buna izin vermez.

Enerji dönüşümü de ister tork (Moment) dönüşümü şeklinde olsun,ister ac-dc; dc-ac dönüşümü şeklinde olsun veya ac motor-ac motor veya dc motor-dc motor akupleli olsun bu netice hiç değişmez.Olması için tüm bu kanunları silip yeniden yazmamız (!) veya oluşturmamız (!) (Bu da imkansız olacağından dolayı) yapılmaya çalışılması da sadece boş bir hevesten ibaret olacaktır.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst