5 katlı bir işyeri için güvenlik sistemi???

muhvolkan

Üye
Katılım
2 Eki 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
merhaba arkadaşlar , 5 katlı bir işyeri binası için güvenlik sistemi gereksinimleri hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

sony sensör 35 ışıklı 420 tvl kamera
sharp sony ccd sensör 380/420 tvl dome kamera
muhafaza kutusu dış ortam kamera muhafazası

metal dış muhafaza ayağı

16 kanal mpeg 4 network kayıt cihazı , şzlemedee 400 fps , kayıtta 100 fps, uzaktan kumandalı, 4 kanal

1 terabyte hızlı rpm cash önbellek yüksek seri

12v 8 amper besleme adaptörü

bnc konnektör

montaj ve devreye alma aparatları


yukarıda saydığım araçların yeterliliği ve kalitesi hakkında blgi verirseniz sevinirim..5 katlı bir bina için başka neye ihtiyaç olabilir
 
Gerçek zamanlı kayıt için 16 kanala 400 fps gerekir.(kayıtta 400 fps)
100 fps/16 kanal =6.25 . Kaydedilmiş görüntüler saniyede 6.25 kare izlenir.
Kesintisiz güç kaynağı gerekir.(elektrik kesilmesine karşı)
 
ayrıca kullanacagınız kameralardan biri yada bir kaçı üzerinde kızılötesi led barındırıyorsa kullanacagınız 8 A lık swıch mode adaptör yetersiz kalabilir ve kurdugunuz sistemi izlemeniz için mönütöre ihtiyacınız olacaktır.
 
teşekkürler
 
selamlar

17 senedir güvenlik sistemleri satışı servisi danışmanlığını yapmaktayım.
bu alanda her konuda destek, ürün, hizmet ve bilgi alabilirsiniz.
[email protected] dan iletişim kurabilirsiniz.

kamerlarda sony ccd sensör ve chip tercih etmeniz daha iyi görüntü almanızda yardımcı olur.sharp ccdlerde renkler genellikle solukve ve shutter oldukça verimsiz çıkabiliyor.
dijital kayıt cihazlarında triplex çalışanı tavsiye ederim.yani hem kayıt yapacak aynı anda kayıt gösterebilecek, networkten yayın be yedeklemeye izin verecek.
400 fps gösterim 16 kanal kamera için canlı gösterim anlamına gelmektedir. kayıtta 100 fps veya 400 fps olması kullanım yerine göre tercih edilmelidir.haliyle 100 fps ile 400 fps arasında fiyat farklılığı oluşmaktadır.dijital kayıt cihazlarında kore menşeeli ürünleri tercih etmek sağlamlık, kararlı çalışma ve esneklik açısından büyük faydalar sağlar.
gece görüşlü kamera alırken ortam aydınlatma durumu, görüş mesafesi, kamera konumlandırmaları dikkate alınmalıdır.ve unutulmamalıdırki gece görüş ledlerinin ömürlü olduğudur.her ne marka model alınırsa alınsın elektronik cihazlarda asgari ömür 4/5 yıl hesaplanmalı ve planlama-maliyet bu öngörü ile yapılmalı.
kullanıcak kayıt cihazı tipine göre (mpeg4 veya h264 sıkıştırmalı), kayıt fps miktarına göre ve istenilen kayıt süresine göre harddisk seçimi yapılmalıdır.çoğu durumda 1 tb lık harddisk müşteri taleplerini karşıyamamakta birden fazla harddisk kayıt cihazına takılmaktadır.

konu ile ilgili daha detaylı bilgi için [email protected] adresine mail atabilir,arzu ederseniz iletişim bilgilerimi alabilirsiniz.
 
valla şöyle söylim verdiginiz özellikteki bi sistemi üstüne para verseler almam. sokağa saçacak paranız varsa buyrun saçın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,611
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst