5 Haziran Dünya Çevre Günü

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA
kxuyr20.jpg


Merhaba. Doğaya, çevremize sahip çıkmak insani ve toplumsal bir sorumluluktur. Evlerimizde saksıdaki çiçekleri, vb. kişisel bahçemizi, botaniğimizi nasıl koruyup bakıyorsak, evlerde çöplerimizi nasıl itinayla çöplere atıyorsak en büyük evimiz olan doğayı ayni hassasiyetle koruyup kollamak, çöplerimizi, fabrika atıklarını arıtmadan doğaya atıp doğayı kirletmemeliyiz. Bu sorumluluk daha temiz ve yaşanabilir bir dünya için toplumsal bir sorumluluktur. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için bu toplumsal sorumluluk projesi için el ele çalışmalı, artan dünya kirliliğine artık dur demeliyiz.

Salda gölüne mevcut önemiyle sahip çıkmaya devam edelim. Marmara denizindeki yüzey ve derin ve yüzey sularında görülen musilaj (deniz salyası) oluşumunun ancak 5 yılda temizlenebileceği çok yetkili ağızlarla tahmini belirtilmektedir. Çevremize ve doğamıza eğer gereken önemi, şefkati gösteremezsek zamanı geldiğinde doğa da bize çok şefkatli davranamayıp daha yaşanabilir, katlanılabilir bir dünya olabilmekten çıkabilecektir.

5 haziran dünya çevre günümüz ve çevre haftamız kutlu olsun. Tüm çevre dostlarına kolay gelsin. Kolay gelsin. Saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst