5 aboneli panoya nötr kopmasi karşı alınabilecek önlemler nelerdir

Başlıktada belirttiğim gibi bir sorun vardır mahallemizde geçen sene elektrik yüksek gelmesi sebebiyle dengesiz elektrik sonucunda cihazlar yanmıştır... Bu soruna nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim forumda tartışma konusunda kesim çözüm odakli göremedim

Ustam konuyla ilgili bir yardımcı fikrin yoksa yazmayalim lütfen
Fikri de , tecrübesi de , bilgisi de sonsuz. Bahsettiğiniz dertlere aşure gibi bir sürü malzemeyi bir araya getirip bağlayarak ve foruma farklı konu başlığı altında defalarca aynı mevzuyu tekrarlayarak çözüm bulamazsınız.

O kıvrandığınız bakla ! burada çok pişirildi ;).Fazlası,gaz yapıyor .
Hahhahah şimdilik bi fikir buldum akim koruma rolesi ile birlikte çalışacak kontaktör ... kopma olursa rölelerin durumu ne olur o bilinmez yada kontaktör ve rölelerin 220 giriş yerine sigorta katilarak cihazın yanacak sekildeki yüksek faz nötr karis koruma sağlanabilir en azından akim rolesini koruma olunca otomatik olarak sistemde korunmuş olabilir....bu arada imali imali konuşmayı birakirsaniz konuyla ilgilenebiliriz. XD

Fikri de , tecrübesi de , bilgisi de sonsuz. Bahsettiğiniz dertlere aşure gibi bir sürü malzemeyi bir araya getirip bağlayarak ve foruma farklı konu başlığı altında defalarca aynı mevzuyu tekrarlayarak çözüm bulamazsınız.
İste bende forumda tam manasıyla bir yol bulamadigim için başlık actim

Forum istatistikleri

Konular
131,005
Kullanıcılar
454,663
Son üye
Lütfiye kaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri