433Mhz Rf Alıcı Verici ( PT2262-PT2272 )

Chimes

Üye
Katılım
27 Kas 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi akşamlar..

Arkadaşlar öncelikle foruma yeni kayıt oldum biraz araştırma yapmama rağmen istediğim bilgileri tam olarak bulamadım. Şuanda işlerimin yoğunluğundan dolayı projeye çok fazla vakit ayıramadım. Ve mezun olmam için kalan tek dersim de Sistem Analizi ve Tasarımı dersidir. 433Mhz Rf alıcı verici yapacağım.

Fakat elimde düzgün bir şekilde döküman yok. Rica etsem ( Yardım etmek için araştırma yapan arkadaşları gördüm hiç zahmet etmesinler onlara teşekkürlerimi şimdiden sunuyorum. Elinde hazır döküman olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. ) elinizde hazır bir döküman varsa ve kolay fazla vaktimi almayacak bir Rf alıcı verici devre şeması varsa bana yardım edebilirmisiniz ?


Ne devresi yapacağım hakkında bir bilgim yok. Basit ve pek fazla zaman almayacak bir devre önerirseniz sevinirim. Kusura bakmayın işlerimin yoğunluğundan araştırma yapamadım. Ve sizlerden bu konuda yardım istediğim için vaktinizi çaldığım için özür dilerim.

RXA1-B-434 M
TXC1
PT 2272-M4
PT2262

Malzemelerim bunlardır.
Saygılarımla.

Anıl ÇİÇEK
 
Birde bunların yazılımı gerekecek yapabileckmisin?
 
Devreyi bulabilirsem yazılım için çabalıcam. Ki zaten devreyi bulmak önemli değil mi zaten ?
 
Teşekkürler efenim. Fakat googleden herhangi bir devre bulduğumda dökümanına çok zor ulaşıyorum. Vaktim de kısıtlı olduğu için yetiştiremiyorum.

İlgi ve alakanıza teşekkür ederim efendim.
 
sen döküman demekle kastettin baskı devre üzerinde malzemeleri monte edilmiş devre ve bu devrenin nasıl calıştıgını detaylarına kadar veren bir şeymi arıyorsun?
 
sen döküman demekle kastettin baskı devre üzerinde malzemeleri monte edilmiş devre ve bu devrenin nasıl calıştıgını detaylarına kadar veren bir şeymi arıyorsun?


Döküman derken kast ettiğim şey, bir devre yapıcam RF alıcı ve verici ile ilgili. Fakat bu devrenin ne olduğunu bilemiyorum.Baktığım devrelerin yorumlarını okudum bazıları çalışmamış, bazıları çok vakit alacak projelerdi.

Dolayısı ile buraya yazdım ki elinde hazır projesi olan varsa yardım edebilirmi diye :)



@ Fatih126

Teşekkürler hemen bakıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,185
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst