-40°C den +85°C Dereceye kadar her ortamda çalışan bellek

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA

Transcend Information,Inc.(Transcend), yeni endüstriyel bellek çözümünü duyurdu. Bu gelişmiş microSDHC, geniş çalışma sıcaklıklarında uzun ömürlü mükemmel stabilite vaad ediyor. Yüksek kaliteli MLC NAND Flash yongaları ile yapılandırılan yeni microSDHC, yoğun veri ortamlarında hiç durmayan kompakt uygulamalar için ideal.

Gelişmiş Mobil Hafıza Çözümü


SD kartların sadece boyutlarındaki Transcend’in yeni endüstriyel tip microSDHC ürünleri, -40°C den +85°C dereceye kadar mükemmel çalışma ısısı esnekliğini,şok ve titreşimlere dirençli yapısı, düşük güç tüketimi ile beraber küçük boyutlardaki cihazlara yüksek endüstriyel hafıza kartları standartlarını getirerek sunuyor. Yüksek uyumluluk ve sağlamlığa sahip yapısı ile endüstriyel standartta microSDHC’ye ihtiyaç duyan el tipi barkod cihazları, taşınabilir POS terminalleri, dış ortam kablosuz iletişim cihazları, gömülü sistemler, tıbbi cihazlar, set-top boxlar, güvenlik sistemleri, taşınabilir navigasyon sistemleri ve benzerleri için çok uygun.​

Güvenilirlik Özellikleri Dahil
Kalitenin en üst seviyede sağlandığından emin olmak için, tüm Transcend endüstriyel-seviye ürünleri, üretimin her kademesinde kapsamlı güvenilirlik testlerinden geçiriliyor. Güvenilir performans ve uzun ömürlü stabiliten emin olmak için tasarlanan Transcend’in endüstriyel microSDHC kartları, kaliteli MLC NAND Flash yongaları ile yapılandırılmış ve ek olarak Hata Doğrulama Kodu özelliği sayesinde (ECC) transfer edilen verinin doğruluğunu kontrol ederek hataları otomatik olarak düzeltiyor. Bu şekilde tüm sistemin güvenilirliğini artırırken karmaşık görevler sırasında bilgisayarın hata riskini de en aza indiriyor.
Gelişmiş yeni endüstriyel microSDHC ürünleri, Class10 sınıfında ve bu şekilde saniyede minimum 10MB/s okuma yazma hızını garantili olarak sunuyor. 4GB, 8GB ve 16GB kapasitelerinde üretilen Transcend Endüstriyel microSDHCler kritik görev ve sistemlerde kullanılmak üzere geliştirilmiş kompakt yapıdaki en güvenilir ürünler olarak karşımıza çıkmaktadırlar.

Alıntıdır.Kaynak: hARDWAREMANIA​
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst