4 dijital inputtan 1anolog autput elde etmek

Katılım
12 Haz 2007
Mesajlar
170
Puanları
1
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar bir bina otomasyon sisteminde kullanılmış olan 4 dijital inputtan 1anolog autput elde eden bir devre kartı görmüştüm,bana inputları çoğaltabileceğim böyle bir devre lazım. Elinde bununla ilgili döküman olan arkadaşlar varsa bizimle paylaşmasını rica ediyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ilgin için teşekkür ederim erhan arkadaşım ama automated lagic corporation yani (ALC) şu anda benim kullanmış olduğum plc markasıdır. Vermiş oldugun link te ilgili bişey bulamadım tekrar göz atabilirsen sevinirim.
 
erdi001 arkadaşım ilgin ve emeğin için çok teşekkür ederim ama benim aradığım devre sadece röle ve dirençlerden oluşuyor pic ile yapılan kompleks bi yapısı yok üniversal inputtan termistör olarak okuyacagım için 0-5 yada 0-10 volt çıkış vermesine gerek yok sadece direnç değerleri değişsin yeterli benim için .
 
trend bina otomasyonunda 4 DIX kodunda bir kart bir çıkışı dört çıkış röle olarak kullanmanı sağlıyor (0-24v ayrıca 10v kumanda sinyali)
 
quatro entegre kullanacaksın
___________________
infeneon markalı entegrelere bir bak.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba arkadasım bina otomasyonuyla ugrasıyosun herhalde böyle bir kartı nerde gördün
 
tek kardın çizimi yeterli olmaz bide program blogu olması gerekli
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,963
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst